FATİH BATTAR

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESOB) Başkan Adayı Recep Gür, kendisini destekleyen il ve ilçe oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

ÇESOB Başkan Adayı Recep Gür, 1 Mayıs’ta yapılacak ÇESOB seçimi öncesi Lezzet Sarayı’nda birlik ve beraberlik yemeği verdi.

Yemekte bir konuşma yapan Recep Gür; “1 Mayıs’ta yapacağımız genel kurulda hep beraber Çorum için, esnaf ve sanatkar için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daha çok emek sarf ederek esnafın hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımıza söz veriyorum.” dedi

Yemeğe katılan il ve ilçe oda başkanları ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Gür;  “Bugün düzenlemiş olduğumuz birlik ve beraberlik yemeğine bizleri kırmayarak gelen ve bizlere destek veren il ve ilçe oda başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. 1 Mayıs akşamı inşallah Allah nasip eder seçilirsek Çorum ve ülkemiz için hep birlikte çalışacağız. Allah nasip ederse Çorumlu esnaf ve sanatkarlara hizmet için çıktığım bu yolda siz değerli esnaf kardeşlerime hizmet etmenin mutluluğunu ve gururunu yaşayacağım. Bu yolda beni yalnız bırakmayan esnaf kardeşlerime ne kadar teşekkür etsem azdır. Hepinize minnettarım.  Çıktığım bu yolda sizleri mahcup etmeyeceğime söz veriyorum. Şu anda ne diyeceğimi sözlerime sığdıramıyorum. Sizlerin yapmış olduğu destek açıklamaları sırtımda çok ağır bir yük. Evet biz bu yükün ağırlığını bilerek bu göreve talip olduk. Allah nasip kısmet ederse yapacağımız tüm çalışmaları ‘ben’ değil ‘biz’ olarak yapacağız. Oda Başkanlarımla beraber esnaf ve sanatkarların hak ve menfaatlerini sonuna kadar koruyacağımıza söz veriyorum.” diye konuştu

Recep Gür’ün konuşmasının ardından yemeğe katılan il ve ilçe oda başkanları 1 Mayıs’ta yapılacak genel kurulda destek vereceklerini açıkladı.

Yemek, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.