HURŞİT BOZKURT
Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, 31 Mart seçimlerinde mahalle muhtarı olarak tekrar aday olduğunu açıkladı. "Mahallemizi daha da ilerilere taşımak ve daha güzelleştirmek için, yeni dönemde de tekrar adayım." diyen Özdemir, 5 yıllık görevi süresince gece gündüz demeden çalıştığını söyledi. 


Mahalle sakinlerinin yoğun isteği üzerine tekrar adaylık kararı aldığını ve bu karanını kamuoyuyla paylaştığını aktaran Hanefi Özdemir, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'ı ziyaret ederek, adaylığını duyurdu.


Özdemir, 5 yıl içerisinde mahallesinin tüm ihtiyaç ve taleplerini ilgili kurumlara ileterek çözümü ve inşası için çaba harcadığını iade ettiği ziyarette şunları söyledi, "Halkımızın yoğun isteği üzerine tekrar aday olup, mahallemizi daha ileriye götürmek için hizmet etmeye devam kararı aldım. 


Mahallemizin 5 yıl öncesiyle, 5 yıl sonrası arasında çok büyük bir fark var.  5 sene önce tamamen atıl bir vaziyetteydi, mahallemizde muhtarlığı aldıktan sonra bir hayli çalışmamız oldu. Emniyet birimlerimizin açıklamalarına göre, şu anda mahallemiz 60 bine yakın nüfusuyla, asayiş olaylarının en az yaşandığı bir mahalle haline gelmiştir.
5 yıl içerisinde 14 tane camimiz baştan sora onarım gördü, iki camimiz temelden başlayıp ibadete açılmıştır. Milli Eğitim tarafından 8 tane okul inşa edilerek hizmete sunuldu. Aile Sağlık merkezleri her semtte hizmete girdi.  Her zaman halkımızın sesi olduk, halkımızın taleplerini bıkıp usanmadan yetkili kurumlara taşıdık, elimizden gelen gayreti hiç bir zaman eksik etmedik.


Mesai mefhumu gözetmeksizin 24 saat halkımızın emrinde ve hizmetinde olduk. Gecenin bir vakti de olsa, bize ulaşan, haberimizin olduğu her konuya el atıp ilk koşan biz olduk. 


İnşallah, halkımızın teveccühü, Rabbim'in de nasip etmesiyle yeni dönemde de hizmetlerimize devam etmek için tekrar adayım."