RECEP MEBET
Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında trafik tedbirleri artırıldı.

Son zamanlarda hastane önünde meydana gelen ölümlü ve yaralamalı kazaların ardından bölgedeki trafik akışı mercek altına alındı.
Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği denetimlerde, hastane civarında mobil radar uygulaması ile hız kontrollerine ağırlık verildi.

TRAFİK GÜVENLİĞİ İÇİN KOLLAR SIVANDI
Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Eylem Planı dahilinde kolları sıvayan ekipler, yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu bölgede denetimlerini sıklaştırdı.
Hastane civarında yaşanan kazaların büyük bölümünün insan kusurundan kaynaklandığını tespit eden ekipler, yaya ve sürücüleri ikaz ederek trafik güvenliğinin önemine dikkat çekti.

‘ÜST GEÇİT BİR AN ÖNCE YAPILSIN’
Bölgedeki trafik güvenliği uygulamalarından duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, hastane önüne yapılması planlanan üst geçidin bir an önce hayata geçirilmesini istediler.
İl Trafik Komisyonu’nun 2017 yılında aldığı üst geçit kararının acilen uygulanması gerektiğine işaret eden vatandaşlar, “Engelli asansörü ve yürüyen merdiveni ile trafik güvenliği açısından insanımıza büyük kolaylık sağlayacağını düşündüğümüz tüplü üst geçidin bir an önce yapılmasını bekliyoruz” diye konuştular.

Editör: Haber Merkezi