Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, yeni dönem kurslarının başladığı Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. 
Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Halime Gül’e Belediye Meclis Üyesi Fatma Geniş, Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan'ın eşi Havva Candan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu'nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir'in eşi Emine Zahir eşlik etti. 
Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon merkezinde yeni dönem eğitim öğretim faaliyetlerine başlayan öğrencileri ziyaret eden Halime Gül, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Öğrencilerin sıcak ilgisiyle karşılaşan ekip sınıfları tek tek dolaştı. Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden Arap Murat Akkoyunluoğlu Halime Gül'e kendi elleriyle yaptığı bir ürünü hediye etti. 
Halime Gül ziyaret sonunda yaptığı konuşmada, “Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizde yeni dönem kurslarımız başladı. Dikiş, nakış, spor, mutfak, perspektif, müzik, bilgisayar, çini ve seramik olmak üzere 9 ayrı branşta toplam 136 öğrenci eğitimlerini sürdürüyor. Hayatı paylaşmak için engel yok. Tüm hemşehrilerimizi merkezimizi ziyaret etmeye bekliyoruz.” dedi. 
Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyarete gelen hafızlık öğrencileri ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.