FATİH AKBAŞ
Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında yaptığı konuşmada Mahalli İdareler seçimlerinin Çorum için hayırlı olmasının dileyerek, seçimlere katılan tüm partileri tebrik etti.
Seçimlerin Çorum’da büyük bir olgunlukla geçtiğini kaydeden Başkan Aşgın, “Demokratik teamüllerin dışına çıkılmadı. Herkes yapacağını anlattı. Gerçekten bütün adaylarımız emeklerini yüreklerini ortaya koydular. Gidilmedik sokak sıkılmadık el kalmadı. Şehrin sorunlarının tekrar değerlendirilmesi bunlarla ilgili kafa yorulması noktasında gerçekten güzel bir kazanım oldu.

Seçilmiş olan tüm Meclis üyelerini tebrik ediyorum. Çorum hepimizin ve 263 bin nüfusu olan çok güzel bir şehirde yaşıyoruz. Gerçekten bu 5 aya yakın adaylık sürecimde şunu gördüm: Bu şehre hizmetkar olmak bu şehrin sorunlarını dertlerini çözmek noktasında gayret göstermek çok güzel olacak. Hep beraber bunu başaracağız. Çorum’un birbirinden kıymetli insanları var. 15 mahallemiz var. Her bir mahallemizin sorunlarını biliyoruz. Bunlarla ilgili projeler ürettik. Bu projeleri hep beraber uygulayacağız. Bu noktada hem CHP hemde MHP grubumuzun Çorum’un hayrına olan her işte bizim yanımızda olacağına yürekten inanıyorum. Çünki biz bu şehre hizmetkar olmak istiyoruz. El ele gönül gönüle çok güzel hizmetleri birlikte yapacağız. Dua almak ise hep beraber alacağız. Bütün şehirden alacağız. Meclis oluşturan tüm üyelerimizi tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı

Editör: Haber Merkezi