FATİH BATTAR
‘Uygarlığın Lezzete Açılan Kapısı’ sloganıyla Bahabey Caddesi’nde (Fenomen AVM yanı) hizmet veren Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant, 1.yılını müşterileri ile kutlamaya hazırlanıyor.

Türk ve dünya mutfağından enfes lezzetleri ve her zevke hitap eden kahve çeşitleri ile Çorum halkının en çok tercih ettiği mekanlardan birisi olan Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant, 1.yıla özel süpriz indirim ve hediye kampanyası başlattı.
Tarih ve nostalji kokan dekoru, kebap çeşitleri, Türk ve dünya mutfağının lezzetine doyum olmayan yemekleri ile Çorum halkının hizmetinde olan Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant, 1.yıla özel İşyerimize sürekli gelen müşterilere %10, basın mensuplarına %15 indirim kampanyası başlattı.

‘UYGARLIĞIN LEZZETE AÇILAN KAPISI’
‘Uygarlığın Lezzete Açılan Kapısı’ sloganıyla Hitit başkenti Çorum’da Hitit ve geyik figürlü tarihi konsepti ile yaklaşık 1 yıldır Çorum halkının hizmetinde olduklarını belirten işletme sahiplerinden Hüseyin Gül ve Hüseyin Özgür Gül, 1.yıl özel sürpriz indirim ve hediye kampanyası başlattıklarını söyledi.

’ÇORUM’DA TEK ŞUBEMİZ VAR’
Çorum’da Kaymak Cafe ve Restaurant olarak tek şubelerinin olduğunu belirten Gül, Hitit Kaymak Cafe olarak logolarının Hitit figürlü geyik olduğunu ifade ederek; “Hitit’lerde geyik figürü çok önemlidir. Mükemmelliyeti temsil ettiği için de biz Hitit Kaymak Cafe olarak logomuzu geyik olarak belirledik. Çünkü bizde Hitit Kaymak  Cafe ve Restaurant olarak müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz.” şeklinde konuştu 

HİTİT KAYMAK CAFE VE RESTAURANT’IN AYRICALIKLARI
Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant’ın müşterileri için ayrıcalıkları ve 1.yıla özel başlattıkları indirim kampanyasından bahseden Gül; “Hitit Kaymak Cafe ve Restaurat olarak sürekli müşterilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize %10’luk indirim kartı hazırladık. 100 TL ve üzeri hesaplarda indirim kartı ile gelen her müşterimize 10 TL indirim uyguluyoruz. İndirim kartının yanı sıra ayrıca 10 TL indirim kuponu da veriyoruz. Bu kuponla da müşterilerimiz 10 TL indirim kazanıyor. Hitit Kaymak Cafe ve Restaurat’a gelen müşterilerimiz otopark sorunu yaşamaz. Güleryüzlü ve deneyimli personelimiz tarafından karşılanan müşterilerimiz ayrıcalıklı hizmet alır. Masalarımızdaki çağrı cihazı ile herhangi bir isteği olan müşterilerimiz çağrı butonuna basarak personelimizden yardım isteyebilir. Hitit Kaymak’ta ayrıca çocuklar çocuk oyun alanında güven içerisinde oynarken, aileler gönül rahatlığı İle yemeklerini yer, kahvelerini yudumlar.  Müşterilerimiz, restaurantımızda oluşturduğumuz Hitit köşesinde fotoğraf çekilerek anılarını ölümsüzleştirebilir.” ifadelerini kullandı.
Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant olarak 2020 yılında yeni konseptlerle ve sosyal-kültürel faaliyetlerle tüm Çorum halkını ağırlamaya hazırladıklarını dile getiren Gül; “Şubat ayının başında 1.yılımızı tüm müşterilerimizle kutlayacağız. 1.yıla özel sürpriz indirim ve hediye kampanyası başlattık. Ayrıca 2020 yılında yeni konseptlerle de müşterilerimiz, hem enfes yemek lezzetlerimizi ve nefis kahve çeşitlerimizi tadacak hem de sosyal ve kültürel ve faaliyetlerle de eğlenceli vakit geçirecek.” dedi

‘FAL MAKİNESİNİ YAKINDA HİZMETE SUNACAĞIZ’
Çok yakında fal makinesi hizmetini Çorum halkına sunacaklarını aktaran Gül; “Yakında fal makinemizi Çorum’a getireceğiz. Çorum’da ilk ve tek sadece bizde olacak bir makinedir.Müşterilerimiz kahvelerini içtikten sonra 1 lira ile kahvesinde çıkan falı görebilecek. Bayan müşterilerimiz ağırlıklı olduğu için böyle bir konsept hazırladık.” diye konuştu

‘18 OCAK’TAN İTİBAREN TİYATRO GÖSTERİLERİMİZ BAŞLAYACAK’
Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant olarak ayrıca sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında 18 Ocak’tan itibaren çocuklu aileler için tiyatro gösterisi etkinliği başlatacaklarını kaydeden Gül, ailelerin hoşca ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri için böyle bir organizasyon planladıklarını söyledi.

‘FENOMEN AVM’DEN ALIŞVERİŞ YAP, ÇAYI KAP’
Fenomen AVM ile yapılan işbirliği kapsamında Fenomen AVM’den 50 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese 1 tane çay, yada 100 TL ve üzeri alışverişlerde bizden 2 tane çay yada kahve içebileceği bir kupon hazırladıklarını belirten Gü, “Bu işbirliğimizi yakında başka firmalarla da geliştireceğiz.” dedi

Hitit Kaymak Cafe olarak Türk ve dünya mutfağının enfes lezzetlerinin yanı sıra Hitit mutfağının seçkin lezzetlerini Çorum halkı  ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren Gül; “Enfes lezzetlerin yanı sıra işletme olarak her zevke ve her damağa uygun kahve çeşitlerimiz bulunmaktadır.İşletmemizin en büyük özelliği de çocuk oyun bölümümüzün olması. Aileler, çocukları ile birlikte geldiklerinde çocuklar için oyun alanımız var. Aileler enfes lezzetlerimizi tadarken, çocuklar da çocuk oyun alanında Çocuk Gelişimi Uzmanı eşliğinde eğlenme fırsatına sahip.” diye konuştu

AVRUPA’DAN FRANCHİSE TEKLİFLERİ ALDIK
Çorum’da yaklaşık 1 yıl önce hizmete girmelerine rağmen, Almanya, İngiltere ve Ankara’dan franchise teklifleri aldıklarını kaydeden Gül, çok yakın bir zamanda Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant’ı zincir haline getirmeyi planladıklarını söyledi.

MUTFAKTA PİŞİRİLEN YEMEKLER KAMERA İLE İZLENEBİLİYOR
İşletme olarak ayrıca kalite ve lezzetlerine güvendikleri için mutfağa kamera sistemi yerleştirdiklerini belirten Gül, müşterilerin kamera sistemi ile monitörden mutfakta pişirilen yemeklerin nasıl hazırladığını göreceklerini söyledi. Çorum’da ilk defa Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant’a özel bir uygulama olduğunu aktaran Gül, müşterilerin Hitit Kaymak Cafe ve Restaurant’ın lezzetlerini gönül rahatlığıyla tadabileceklerini belirtti.