RECEP MEBET
İlim Yayma Cemiyeti (İYC), Türkiye genelindeki tüm öğrenci yurtlarını sağlık çalışanlarının hizmetine açtı.
İYC Şube Müdürü Faruk Özyılmaz, Çorum’daki kız ve erkek öğrenci yurtlarını sağlık çalışanlarına tahsis ettiklerini açıkladı.

Konuyla ilgili olarak Çorum Sağlık Müdürlüğü ile İYC yönetimi arasında protokol imzalandığını anlatan Faruk Özyılmaz, “Çevreyolu kenarındaki Buhara Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdumuz ile Üçtutlar Mahallesi Muratevler 2. Sokak’ta bulunan Çorum Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdumuzu sağlık çalışanlarımızın hizmetine sunduk” dedi.

“Köklü tarihi geçmişi ile ülkemize çok sayıda eğitim yuvası kazandıran İlim Yayma Cemiyeti, içerisinde bulunduğumuz bu zor zamanda devletimizin ve milletimizin emrinde” diyen Özyılmaz, “Milletimizden aldığımız desteği bu vesile ile bir kez daha milletimizin hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

Özyılmaz, “İlim Yayma Cemiyeti olarak Türkiye genelindeki tüm öğrenci yurtlarımızı, sağlık çalışanlarının hizmetine açtık. Edirne’den Kars’a, Giresun’dan Hatay’a, ülkemizin dört bir yanında yurtlarımızla devletimizin, milletimizin hizmetindeyiz. Biz de Çorum’daki öğrenci yurtlarımızı sağlık çalışanlarımıza tahsis etmiş bulunuyoruz. Salgın döneminde fedakarca görevlerini sürdüren sağlık çalışanları için ne yapsak az. Allah, onlardan ve vakfımıza maddi-manevi katkıda bulunan herkesten razı olsun. İnşallah milletçe sergilediğimiz bu dayanışma ile zor günleri hep birlikte geride bırakacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi