MURAT ÇETİN

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Ensar Vakfı Başkanlığı döneminde birlikte görev yaptığı yönetim kurulu üyeleri ile son toplantısını yaptı.

Toplantıyla ilgili duygularını sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Erol Kavuncu, “Ensar Vakfımızın Çorum Şubesinde, yaklaşık 3 yıl süreyle onur ve şerefle birlikte hizmet verdiğimiz yönetim kurulu üyesi kardeşlerimizle son toplantımızı yaparak hâlleştik, helâlleştik. Yönetime yeni seçilecek kardeşlerimize Rabbimden hayırlı hizmetler temenni ediyorum.” dedi.

Karşılıklı helalleşmenin yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, Milletvekili olan Kavuncu’ya yeni görevinde başarı dileklerini aktarırken, her daim hem Kavuncu’nun yanında yer almaya hem de Ensar Vakfı’nın tüm çalışmalarında her türlü desteği vermeye devam edeceklerini kaydettiler.

Birlik ve beraberlik içerisinde önemli hizmetlere imza atmanın şükrünü yaşadıklarına işaret eden Kavuncu, “Güzellikler hiç bir zaman tek başına yaşanmaz. Hangi güzellik olursa olsun, gönül birliği ile yapılan tüm işler, bereket kazanır başarı kazanır. Biz de bu düsturla gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde her zaman huzur ve bereket bulduk. Ensar Vakfı ulu bir çınar gibi gençlere kucak açmaya devam edecek. Emeği geçen tüm kardeşlerimizi gönülden kutluyorum ve yeni gelecek yönetime başarılar diliyorum. Dün nasıl ki Ensar’ın hizmetinde koşturduysak, bugünden sonra da hizmete ve desteğe devam edeceğiz.” diye konuştu.