M.BURAK YALÇIN

Çorum Barosu Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Av. Kenan Yaşar yeniden Baro Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

Atatürk Spor Salonu’nda pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen genel kurulda ilk olarak divan üyeleri seçildi.

Av. Hüseyin Kılıç’ın başkanlık yaptığı divanda başkan vekilliğine Av. Alperen Argut, üyeliklere ise Av. Erkan Kabakcı ve Av. Kübra Kazancı Tosun seçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulda yönetim kurulu çalışma raporu, denetleme kurulu raporu, bilanço ve harcamalara ilişkin rapor, disiplin kurulu raporu, okunarak ibraz edildi.

Genel kurulun ikinci gününde ise başkanlık seçiminin yapılmasına geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Av. Kenan Yaşar yeniden Baro Başkanlığına seçildi.

Kenan Yaşar’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu: “Av. Turan Kalıpçı, Av. Lale Koldaş, Av. Ekrem Demirten, Av. Altuğ Afat, Av. Manolya Kayiş Duran, Av. İbrahim Şimşek, Av. Bekir Çetin, Av. Can Emre Kakaç, Av. Tuğrul Damar, Av. Feyza Dugan.”

Disiplin Kurulu Üyeleri: “Av. Filiz Gözübüyüklü, Av. Adem İşli, Av. Avni Zafer Yamaner, Av. Gamze Gizem Abuhanoğlu, Av. Fatma Gülşah Çataroğlu.”

Denetleme Kurulu Üyeleri: “Av. Mustafa Vecdet Tuncay, Av. Ayşe Çiftçi, Av. Gizem Tosun Çan.”

TBB Delegeleri: “Av. Yaşar Okumuş, Av. Neslihan Boyabatlı, Av. Ekrem Sülük.”

Editör: Haber Merkezi