Çorum Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlar günü nedeniyle DM İskender’de düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı ve Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan ile birlikte kent konseyi yürütme kurulu üyeleri ve Çorum merkez mahalle muhtarları katıldı.
Kent Konseyinin faaliyetlerinde muhtarları hep yanlarında gördüklerini, yönetim kurulunda muhtarların da mutlaka en az bir kişiyle temsil edilmesini önemsediklerini ifade eden Turhan Candan, “Sayın Cumhurbaşkanımız özellikle son dönemde muhtarlarımızla ilgili güzel bir bakış açısı geliştirdi. Külliyenin kapılarını muhtarlara sonuna kadar açtı. Bu da bizim için bir işaret fişeği oldu. Muhtarlar konumları, bürokratik görevleri ne olursa olsun muhtar olarak, halkın temsilcisi olarak çok özel bir öneme sahip. Muhtarlarımız, demokrasinin olmazsa olmazıdır. Halkı en iyi tanıyan, halka yönelik herhangi bir hizmet projeksiyonu oluşturulacaksa mutlaka bilgilerinden, deneyimlerinden görüşlerinden istifade edilmesi gereken kişilersiniz. Bu anlamda Çorum Belediyesi olarak da sizlerden çok istifade ediyoruz. Sizlerle birlikte bu şehre güzel hizmetler yapıyoruz. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum” dedi.
CANDAN’DAN MUHTARLARA TEŞEKKÜR
Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği yemekli toplantının ardından muhtarlara teşekkür belgesi takdim etti. 
Çorum’a ve Çorum halkına yönelik çalışmalarda Kent Konseyine yaptıkları katkılar nedeniyle muhtarlara teşekkür belgesi takdim eden Turhan Candan, bundan sonra da muhtarlarla birlikte Çorum’a güzel hizmetlerde bulunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.         

Editör: Haber Merkezi