Çorum’da “Köfteci Rıfkı” adında yeni bir işyeri daha hizmete açıldı.
İşletmeciliğini uzun yıllar farklı fırın ve işletmelerde usta olarak görev yapan Rıfat Arslaner’in yaptığı Meşhur Çorum Köftecisi Köfteci Rıfkı, Karakeçili Mahallesi Karakeçili Sokak (Karakeçili Camii karşısı) No: 16/ B adresinde Çorum halkına hizmet vermeye başladı.
Farklı bir anlayış ve “Lezzet Noktanız” sloganı ile faaliyete başlayan Köfteci Rıfkı’da köftenin yanısıra ciğer ve tavuk sote çeşidiyle de müşterilerin damak zevkine hitabediliyor.

Sabahları çorba çeşitleriyle de müşterilerine hizmet sunmayı amaçladıklarını anlatan İşyeri sahibi Rıfat Arslaner, “Amacımız çok çeşitlilik değil bir çizgide kaliteyi yakalamak. Ticaretten çok kaliteyi yakalamak için çalışacağız” dedi.


Ev ve işyerlerine de servis hizmetlerinin olduğunu açıklayan Rıfat Arslaner, 0.536 606 01 43 numaralı telefondan kendilerine ulaşılması halinde Çorum’un tüm semtlerine paket servisi yaptıklarını da sözlerine ekledi.
Diğer yandan bugünden itibaren kapılarını müşterilerine açan Köfteci Rıfkı’nın resmi açılışının ise önümüzdeki Cuma günü yapılacağı bildirildi.        

Editör: Haber Merkezi