EROL TAŞKAN

İskilip Anadolu İmam Hatip Lisesi, fiziki mekanlarının yanı sıra, özel kolej mantığı ile sürdürdüğü başarılı eğitimleriyle de dikkat çekiyor. 85 ve 90 puan üzeri olan öğrencilerin kayıtlarında bilgisayar hediye edilen okulda, birbirinden güzel projelerle, öğrenciler geleceğe donanımlı bir şekilde hazırlanıyor.

YETKİN KADRO İDEALİST ÖĞRETMENLER

Her biri kendi alanında önemli donamım ve kariyere sahip öğretmenlerin bulunduğu okulda, okul yönetimi de bu donamının öğrencilere aktarılması için adeta gecesini gündüzüne katıyor. Kitap okuma projelerinin yanı sıra, her öğrenci için Kur'an tefsirini baştan sona tamamlama gibi bir hedefle yola çıkan İskilip Anadolu İHL, öğrencilerin bilgi ile yetişmesiyle birlikte, sosyal yönlerine de büyük bir titizlik sergiliyor.

YATILI BÖLÜM OTEL KONFORUNDA

İskilip'in içinden gelen öğrencilerini yanı sıra, İskilip dışından yatılı olarak gelecek öğrenciler için de hür türlü hazırlıklarını tamamlayan İskilip Anadolu İHL, 3 kişilik odaları ile öğrencilerine hazırlık yapan okul pansiyonu, kalite ve donanımıyla öğrencilerine ev sıcaklığı sunuyor. 7/24 sıcak suyu, internet bağlantısı, tv odası ve spor odalarıyla tam bir kompleks olan bölüm, kalitesi ve konforuyla beğeni topluyor.

PANSİYON DA BİLE PROJE VAR

Pansiyonda kalan öğrenciler için özel olarak hazırlanan Oku-Düşün-Uygula-Neticelendir sloganlı proje ile, özgüveni yüksek, özgürlük alanları genişletilmiş ve hedefi olan gençlerin yetişmesine kapı açan bu yaklaşım, geleceğimi eğitim sisteminin kalitesinde gören herkesi ümitlendiriyor.

İL DIŞI GEZİLER ÖGĞRENCİLERİN İSTEĞİNE GÖRE ŞEKİLLENİYOR

Sosyal ve sportif faaliyetlerle bütünleşmiş bir eğitim sisteminin benimsendiği ve başarıyla uygulandığı okulda, öğrencilerin talep ve istekleri birincil belirleyici husus olarak göze çarpıyor. İl içi ve il dışı gezilerde, öğrencilerin tercihlerini önceleyen okul yönetimi, gezi ve sportif faaliyetler konusunda özgürlükçü bir tercihe imza atıyor.

HER ÖĞRENCİ ÖZELDİR

Devlet okulunda özel kolej mantığının hakim olduğu İskilip Anadolu İHL'de bir göze çarpan husus ta, her öğrencinin mutlaka 200 kitap okuması, Kur'an-ı Kerim Tefsiri'ni tamamlaması, hadis ilimlerine vakıf olup, tüm dersleri özel belletmenlerce an be an takip edilen akademik seviyesi yüksek düzeyde olmasını amaçlıyorlar.

YÜKSEK PUANA BİLGİSAYAR HEDİYE

İskilip gibi ilim ve kültür hazinesi olarak adını tarihe yazdıran bir ilçeye yakışır düzeyde bir okul olacağının işaretlerini veren İskilip Anadolu İHL, ortaokul 5. sınıf seviyesinde en az 85 puan ve ortalama ile, ortaöğretim 9. sınıf  seviyesinde de en az 90 puan ve ortalama ile kayıt yaptıran öğrencilere bilgisayar hediye kampanyası başlatan okul, kamuoyu tarafından da takdirle takip edilirken, velilerin  ve öğrencilerin ilgisi de her geçen gün artmaya devam ediyor.

ÖRNEK OKUL

Başarılı olan her şeyin örnek alınması gerektiği inancıyla yol yürüyen herkesin, bu başarıya katkı sağlamanın yanı sıra örnek alması gerekir. Milletin evlatlarını geleceğe taşıyacak olan eğitim yuvaları, öğrenciye değer veren adımlarla yürümeli ve başarı top yekun sağlanmalıdır.

Editör: Haber Merkezi