RECEP MEBET
Zirve Isıtma ve Soğutma Sistemleri sahibi Ahmet Aksoy, kombi bakımının ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.
‘Kombiniz kışa hazır mı?’ sorusuyla konunun önemine dikkat çeken Ahmet Aksoy, “Uzman teknik ekibimizle, her marka ve model kombi bakımını itina ile gerçekleştiriyoruz” dedi.


“Kombinizin yıllarca ilk günkü performansıyla çalışmasını istiyorsanız kontrol ve bakımlarını ihmal etmeyin” diyen Aksoy, düzenledikleri kampanya dahilinde kombilerin emniyet donanımı kontrolü, eşanjör temizliği, brülör temizliği ve kontrolü, devre elemanları kontrolü ve temizliği ile gaz ayar ve kontrollerini yaptıklarını anlattı.


Meslekte 23 yıllık tecrübe ile müşterilerinin hizmetinde olduğunu hatırlatan Aksoy, halk arasında ‘çantacı’ diye tabir edilen yetkisiz kimselere kombi ve klima bakımı yaptırılmaması tavsiyesinde bulundu.

Kombi bakımının faydalarından da bahseden Aksoy, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Kombi bakımı sırasında kalorifer tesisatı, genleşme tankı ve filtrelerin kontrollerini de yapıyoruz. Zehirlenmelere karşı baca gazı analizi, verimli yanma için manometre ile gaz ölçümü ve ayarını da gerçekleştiriyoruz. Tüm bu işlemleri uzman servislerde bulunan cihazlarımızla yapıyoruz.
Ayrıca gaz kaçaklarına karşı konut ve işyerlerinde teknik kontroller yapıyor, işimizi titizlikle yerine getiriyoruz.


Klimayla ısınan işyeri ve konutlar için de klima bakımı kampanyamız devam ediyor. Cazip fiyatlarla kombi ve klima almak, uzman servisimize bakım yaptırmak isteyen herkesi Ulukavak Mahallesi Osmancık Caddesi Selimiye Camii karşısı numara 176/A’da hizmet veren Zirve Isıtma ve Soğutma’ya davet ediyoruz.”

Editör: Haber Merkezi