Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Lütfi Akca, Osmancık ilçesine bağlı Evlik, Kargı ve İncesu köylerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin Türkiye açısından önemini anlatıyor.

Yapılan açıklamaya göre, ilk ziyaretini Evlik Köyü Camii açılışına katılarak yapan Akca, “24 Haziran seçimleri hem ilimiz hem de Türkiyemiz açısından çok önemli bir yere sahip” diyerek hem Recep Tayyip Erdoğan'a hem de AK Parti'den aday gösterilecek milletvekillerine destek istedi.

Akca, ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında; “Bizim kendi hesabımız yoktur. Bu gezmelerimiz bütün dünyaya diklenmeden dik duran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına omuz vermek içindir. Aday oluruz ya da olmayız bu önemli değil. Benim bildiğim tek bir şey var o da bütün mazlumların hamisi Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmayıp, O’nu anlatabilme davasıdır.” dedi.

Daha sonra Kargı köyünü ziyaret eden Akca, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri için Kargılılar’dan destek vermelerini istedi.

Son olarak İncesu Köyü’nü de ziyaret eden Prof. Dr. Lütfi Akca, İncesu Göleti'nin hayırlı olmasını diledi. Akca, “Milletvekillerimizin takipleri neticesinde İncesu köyümüze göletin yapılmış olması hem köyümüz hem de civar yerlerimiz açısından son derece önemlidir. Halkımıza hayırlı olsun. İncesu köyümüzün, daha önceki seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de çok yüksek oyla hem Cumhurbaşkanımızı hem de milletvekili adaylarımızı destekleyeceklerinden hiç şüphem yok. dedi.

Köy halklarının yakın ilgisiyle karşılaşan Akca, ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirdi. (Haber Merkezi)