M.BURAK YALÇIN
Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Grup Başkanvekili Selim Dölcü, İl Özel İdaresine köylere yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, “Güzel hizmetler yapılmış ama köyler boşalmış. Köyde üretimin mutlaka desteklenmesi lazım” dedi.

İl Genel Meclisinin dünkü toplantısında söz alan MHP Grup Başkanvekili Selim Dölcü, iktidarı ve muhalefeti ile vatandaşın kendilerinin sırtına büyük sorumluluk yüklediğini söyledi.

Vatandaşın kendilerine bu görevi emanet ettiklerini dile getiren Dölcü, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnşallah 5 yıl sonra bu emaneti layıkıyla geri iade edeceğiz. Bu azimle birlikte çalışacağız. Bu gökkubenin altında hoş bir sada bırakabilirsek kalıcı olan o alacak. Bugünden itibaren iktidarı ve muhalefetiyle sırtımızda büyük sorumluluk var. Bu manada birbirimize değer vermemiz lazım. Çorum, ilçelerimiz ve köylerimiz için farklı bir ambiyans yakalamamız lazım. Köylere güzel hizmetler yapılmış ama köyler boşalmış. Köyde üretimin mutlaka desteklenmesi lazım. En büyük hedefimizin bu olması lazım. Bu manada bizlere büyük görevler düşüyor.”