Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazetemiz Haber Merkezine ulaşan tebrik mesajları şu şekilde:
Çorum Belediyesi eski Başkanı Av. Muzaffer Külcü:
- “Tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü tebrik eder, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat dilerim.”
Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner:
- “Çorum Hakimiyet Gazetesi personelinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”
Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”
Çorum İHH Başkanı Selim Özkabakçı:
- “Görevlerini en iyi şekilde yerine getirmek için fedakarca çalışan değerli medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyoruz.”
Hz. Ömer Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Recep İnanır:
- “Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, sağlık ve afiyet içinde vazifenizde başarılar dilerim.”
Bergama Belediyesi Spor İşleri Müdürü Muhammet Şahin:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyor, hayırlı görevler diliyorum.”
Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği (TÜÇİAD) Genel Başkanı hemşehrimiz Kemal Koçak:
- “Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun.”
Kargı İlçesi Bademce Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği eski yöneticilerinden Yüksel Çelik:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Çorum Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Bahadır Vurgun:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, işlerinizde başarı, yaşamınızda sağlık ve esenlikler dilerim.”
Çorum Kafkas Kültür Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Keziban Kaya:
- “Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, mesleğinizde başarılarınızın devamını dilerim.”
ECE Holding Kurumsal İletişim Uzmanı Coşkun Yanardağ:
- “Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürü Nadir Solak:
- “İlimizde yaşayan tüm insanların doğru ve en erken zamanda haber alması için gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden, her türlü zorluklara göğüs gererek fedakarca çalışan siz değerli gazeteci dostlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümü kutlarım. Selam ve dua ile...”
Hitit Dağcılık Kulübü Derneği (HİDAK) Başkanı Gürkan Yağmur:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Şehit Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı Öğretmeni Hayrettin Egemen Karaarslan:
- “Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Emekli Okul Müdürü Orhan Demir:
- “Hakimiyet Gazetesi çalışanları başta olmak üzere tüm gazeteci arkadaşlarımın günü kutlu olsun. Hakikati yazmaktan, hakikati göstermekten, hakikat yolunda yürümekten ayrılmasınlar inşaallah.”
Çorum Müftülüğü Teknisyeni Hakkı Özkaya:
- “Bu ülkede, vatanına-milletine, yalansız-dolansız, yüreğiyle haber yapan başta siz kardeşlerim olmak üzre tüm gazetecilerin günü kutlu olsun.”
NURDER Basın Sözcüsü Murat Kayacı:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik eder, sağlık, huzur ve başarılı yılların sizinle olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.”
Eskikaradona (Karadonayşe) Köyü Derneği Başkanı Soner Bardakcı:
- “Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Saadet Partisi Çorum İl Teşkilatlanma Başkanı İbrahim Zorlu:
- “Değerli gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar; hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları temennisiyle kendilerine sağlık, huzur ve başarılar dileriz.”
Çorum Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Derneği Başkanı Murat Kırçı:
- “Kalemini satmamış, halkın, yoksulların, adalet bekleyenlerin sesi olmuş, doğruluğu kendilerine düstur edinmiş tüm basın emekçilerinin günü kutlu olsun.”
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Mustafa Alagöz:
- “Toplumun bilgilendirilmesi ve bilinçlenmesi yönünde objektif haber anlayışı ile gece gündüz demeden her türlü ağır şartlarda çalışarak bu önemli bir görevi yerine getiren gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.”
Yeniden Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Asım Kirişçi:
- “Çağımızın dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik, ideal manada haberin doğrusunun insanlara ulaşmasını sağlamak gibi önemli bir misyon içermektedir. İletişim araçlarının hayatımızın her noktasında olduğu günümüzde bu görevi icra eden tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim.”
Çorumlu Müzisyen Yahya Çakıcı:
- “Tüm yerel basın çalışanlarımızın ve emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eder, Cenab-ı Allah’tan hayırlara vesile olmasını niyaz ederim. Objektifiniz aydın, kaleminiz keskin olsun. En kalbi saygı ve muhabbetlerimle...”
Kazancı Kundura yetkilisi Nuri Kazancı:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.”
Çorum Çölyak Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Mustafa Azak:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim.”
SGK eski İl Müdürü Duran Cesur:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutlar, Allah’tan sağlıklı sıhhatli nice günlere kavuşmanızı temenni ederim.”
Ovasaray Köyü Yardımlaşma Dayanışma Çevresini Koruma ve Güzelleştirme Derneği eski Başkanı Orhan Çıtak:
- “Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun:
- “Demokratik değerleri ve meslek ilkelerini koruyan, sorumluluk bilinci ve objektif yayın anlayışı ile kamuoyunun doğru bilgilenmesine katkı sunan tüm medya mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlarım.”
Türk Sağlık-Sen eski Şube Başkanı Mahmut Özarslan:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü tebrik ederim.”
Özel Çorum Sınav Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Selami Tüysüz:
- “Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
Mukadder Akaydın İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ali Doğan:
- “Çalışan gazeteciler gününüzü tebrik ederim.”
Genel Sağlık-İş Sendikası Çorum İl Temsilcisi Yalçın Çiftçi:
- “Gazetecilik mesleğini özgürce yapabileceğiniz nice yıllar dileğiyle...”
Deniz Feneri Derneği Çorum Gönüllü Koordinatörü Yasemin Eyvazlı:
- “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüz kutlu olsun.”
İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı: “Milletimizin gözü, kulağı ve vicdanı olan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Bu vesile ile özgür ve bağımsız medya için her zaman yanlarında olacağımızı bir kez daha ilan ediyorum. ‘Çalışa-bile-n’ Gazeteciler Günü kutlu olsun...”
Özel Mustafa Şimşek Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Üzel: “Basınımızın çalışanları, dilimizi kullanmadaki titizliği, haberleri ulaştırmadaki tarafsızlığı, eğitici sayfaları ve köşe yazılarıyla ilimizin eğitim seviyesinin yükseltilmesine katkılarını bıkmadan, usanmadan ve yılmadan sürdürmektedir. Çalışan gazetecilerimize hayatımıza yaptıkları güzel katkılarından dolayı teşekkür ediyor, en kalbi duygularımla selamlıyorum.”
ÇOSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı: “Tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, aydınlık geleceğe doğru, ilkeli yayıncılık anlayışı ile çalışmalarınızda başarılar dileriz.” 
Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı: “Zor şartlarda görev yapan bütün basın mensuplarının gününü kutluyoruz. Gazeteciler; vatandaşların haber alma hakkını kullanması için her şart ve iklimde, bazen canları pahasına bu görevi yerine getiriyor. Basın, demokrasinin vazgeçilmez kurumlarından biridir. Toplumu aydınlatma ve doğru bilgilendirme görevini yerine getiren basın, bireysel hak ve özgürlükleri esas alarak görev yapar.”
Genel Sağlık İş Sendikası İl Başkanı Yalçın Çiftçi: “Basın emekçilerinin çalışma şartlarının daha da iyileştirildiği, örgütlenmelerinin önündeki engellerin kaldırıldığı, tasarruf gerekçeleriyle işten çıkarılmadıkları, özgür, bağımsız bir ortamda çalışmalarını diliyoruz. Halkın haber alma özgürlüğü için, gecesini gündüzüne katarak özveriyle çalışan, toplumun doğru, özgür, ilkeli ve tarafsız haber alması için emek veren tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz.”
Belediye-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen: “Basın çalışanlarımız en zor şartlarda ve her koşulda görevlerini yerine getirmekteler. Buna rağmen ne yazık ki ülkemizdeki basın çalışanları ve yereldeki basın çalışanlarımıza bu zor ve onurlu görevlerinin karşılığı olan gerek ücret, gerek sosyal ve sendikal hakkı verilmeli ve daha iyi çalışma koşulları sağlanmalıdır. Bu anlamda basın çalışanlarımıza özlük haklarının genişletilmesi ve daha iyi ücretlerle çalışmaları dileğiyle şahsım ve Belediye-İş Sendikası adına, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”
TEBRİK EDENLER
Mehmet Telli, Kemal Özkarslı, Orhan Akdaş, Orhan Taşkan, Kadir Sol, Murat Ergen, Muharrem Şenol, Dursun Filiz, İbrahim Yıldırım, Dinçer Yılmaz, İsmail Gezer, Karacaköy Muhtarı Salih Biçer, Bizimkiler Lokantası Sahibi Salih Toydemir, Elvan Ekin, Zeki Dilmen, KADER Başkanı Bekir Şahin, Ünal Yıldırım, Hitit Üniversitesi Basın Müşaviri Ali Saçak, Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel, Diyanet Vakfı İl Temsilcisi Mustafa Ersoy, Mecitözü İHL Müdürü Ahmet Peker, Yıldırım Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Yakup Duran, Başak Optik sahibi Mustafa Yıldırım, Hayrettin Eyvazlı
‘GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ’ KUTLAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.