RECEP MEBET
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Ramazan Ayı dolayısıyla yardım kampanyası başlattı.

LÖSEV Aktif İletişim Sorumlusu Dilara Divrik ve Sosyal Hizmetler Sorumlusu Ezgi Barış dün gazetemizi ziyaret etti.

LÖSEV İl Temsilcisi Sevim Ozünel ile Aktif Aile Üyesi Berna Eker’in de katıldığı ziyarette konuşan Dilara Divrik, ‘Önce Çocuklar İyileşsin’ sloganıyla düzenlenen yardım kampanyası hakkında açıklamalarda bulundu.
Lösemi hastaları ve ailelerine yönelik yardımlarının yıl boyu sürdüğünü hatırlatan Divrik, “Ramazan Ayı’nda yapacağınız bağışlarla, fitre ve zekatlarınızla yoksul bir aileyi doyurup hasta bir çocuğun iyileşmesine katkı sağlayarak gözü yaşlı bir anneyi güldürebilirsiniz” dedi.

Acil ihtiyaç malzemeleri ve temel gıda maddelerinden oluşan Ramazan paketlerinin dağıtımına da başlandığını belirten Divrik, LÖSEV’in yetişkin hastalara da sağlık hizmeti vermeye başladığını duyurdu.
Çorumlu hayırseverlere seslenen Divrik, “Bağışlarınızla hayat kurtarın” diyerek lösemili çocuklar ve ihtiyaç sahibi ailelerine destek vermek isteyen herkesi LÖSEV’in kampanyasına bağışta bulunmaya davet etti.

Divrik, “LÖSEV’in Ramazan Ayı kampanyasına bağışta bulunmak isteyenler www.losev.org.tr, 0312 447 06 60 numaralı iletişim hattı ve bankalardaki kurumsal yardım hesaplarımız ile irtibat ofislerimize başvurabilirler. Ayrıca telefonlarından BAĞIŞ yazıp 3406’ya kısa mesaj göndererek 20 TL ya da FİTRE yazıp 1998’e mesaj yollayarak 28 TL’lik bir fitre bedeli bağışta bulunabilirler” diye konuştu.