Memur Sen İl Temsilciliğine seçilen Diyanet Sen İl Başkanı Ali Yıldız ilk şube başkanları toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda görev dağılımı da yapıldı.
 

Ali Yıldız, toplantıda şimdiye kadar Memur-Sen İl Temsilciliği görevini yürüten Ahmet Saatci’ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
Birlik beraberlik içerisinde alınan bu kararların bundan sonraki çalışmalara da yansıyacağını ve Memur-Sen olarak talepleri kazanıma dönüştürmek için son sürat çalışacaklarını kaydeden Ali Yıldız,  19-21 Temmuz 2019 tarihlerinde Ankara’da yapılan Memur-Sen Başkanlar Kurulu Toplantısı ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

 

Yapılan istişarenin ardından Memur Sen İl Yönetiminde görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:
“Diyanet-Sen Çorum Şube Başkanı Ali Yıldız (Memur-Sen İl Temsilcisi), Eğitim Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Tekin Çınar (Memur-Sen İl Sekreteri), Bem Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Burhan Şahin (Teşkilattan sorumlu İl Temsilci Yrd.), Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Bayrak (Mali İşlerden sorumlu İl Temsilci Yrd.), Büro Memur-Sen Çorum Şube Başkanı Erdoğan Cengiz (Sosyal İşlerden sorumlu İl Temsilci Yrd.), Toç Bir-Sen Çorum Şube Başkanı Arzu Özkader (Basın İletişimden sorumlu İl Temsilci Yrd.) 

Editör: Haber Merkezi