Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi ve Memur-Sen’e bağlı sendika başkanları Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi’nin yanı sıra Memur-Sen’e bağlı sendikaların temsilcileri katıldı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a hayırlı olsun temennisinde bulunan Memur-Sen Başkanı Ahmet Saatçi sendika olarak her zaman belediye başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın yanında olduklarını belirtti.

Çorum’un ileri noktalara taşınması adına üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirten Memur – Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi “Memur – Sen’in kıymetleri üyeleri adına sizlere hayırlı olsun diyoruz. Çorum’umuza yapacağınız hizmetlerle şehrimizi daha ileriye götüreceğinize eminiz. Biz de memur-Sen olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Sizlerin yanındayız. 24 saat tüm hizmet kanallarımızla beraber sizlere desteğe hazırız” ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Başkanı ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, seçim öncesinde söylediği gibi Çorum’u sendikalarla, sivil toplum örgütleriyle beraber yöneteceklerini belirtti.

Memur-Sen’in gerek Türkiye genelinde gerekse Çorum’da başarılı işlere imza attığını belirten Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın “milyonlarca üyesiyle Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden birisisiniz. Ülkemize büyük hizmetler veriyorsunuz. Memurların haklarını savunmanın ötesinde insan haklarını, erdemi, ahlakı savunuyorsunuz. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Memur-Sen’i bizler her zaman yanımızda, yakınımızda gördük, desteğinizden dolayı teşekkür ediyorum. Aday adayıyken de, adayken de “şehrimiz beraber yönetelim” demiştik. Biz sözümüzdeyiz. Bütün sivil toplum örgütleriyle, bütün sendikalarla bu şehri beraber yönetmek, şehrin dertlerine beraber derman olmak, problemlerini beraber çözmek noktasında kararlılığımız ilk günkü gibi devam ediyor. Nazik ziyaretinizden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi