Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendika üyeleri için hem para ve puan biriktiren hem de indirim kartı özelliği taşıyan PTT ile anlaşmalı Motif Kart üretildi.  

Mehmet Akif İnan Vakfı ile PTT arasında yürütülen işbirliğiyle, 1 milyon üye sayısına ulaşan Memur-Sen üyelerie ve emeklilere kolaylık sağlayacak, onları alışverişte avantajlı hale getirecek harcarken kazandıracak Motif Kart uygulaması başladı.

Bu kapsamda Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Kadir Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, konu hakkında istişarelerde bulunmak üzere Alaca PTT Müdürü Nusret Arslan'ı ziyaret ederek kart temin işlemlerinin nasıl olacağı konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Konu hakkında açıklama yapan Kadir Şimşek, “PTT ile Memur-Sen Konfederasyonumuzun imzaladığı protokol ile memurlara yaptıkları harcamalarda indirim sağlayacak, para ve puan toplamalarına imkan verecek ‘Motif Kart’ hayata geçirildi. Farklı sektör ve hizmetlerdeki 4 bine yakın işyerini kapsayan kart, Mart ayı itibarıyla kullanılmaya başlanacak.

Son yıllarda örgütlenme çalışmalarına ağırlık vererek 1 milyon üyeye ulaşan Memur-Sen Konferederasyonumuz, üyelerinin sosyal ve mali haklarını geliştirmenin yanında farklı imkanlar sağlamak yönünde de adımlar atıyor.

Bu kapsamda, faaliyetleri arasında bankacılık da bulunan PTT ile işbirliğine giden konfederasyonumuz, memurlara yaptıkları harcamalarda indirim sağlayacak, para ve puan toplamalarına imkan verecek ‘Motif Kart’ büyük avantaj sunacak. Memur-Sen'in kurucu genel başkanı Mehmet Akif İnan adına kurulan vakıf önculüğünde Motif Kart’ın hayata geçirilmesi için de PTT ile protokol imzalandı.” dedi.

Motif Kart'ın PTT'nin sağladığı bütün avantajların yanında üye işyerinin sunduğu imkanları da kapsadığını bildiren Şimşek, şunları kaydetti:
“Motif Kart, şu anda 4000 üye işyeri ile indirim anlaşması bulunan, gerek kullanıcı potansiyeli gerekse de kapsadığı işyeri sayısı bakımından dünyanın en değerli avantaj sağlayan kartlarından biri olacak ve sadece Memur-Sen üyelerine ve ailelerine verilecek. 

Memur-Sen üyelerimiz internet üzerinden bilgilerini girerek kart başvurusu yapacaklar. Kartlar 15 gün içinde adreslerine geldikten sonra PTT şubelerinden aktivasyon edilerek kullanılmaya başlanacak. Kartın tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: Haber Merkezi