RECEP MEBET
Mis Market sahibi Murat Saffet Celep, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlığı’na aday oldu.
Ekibinde yer alan isimlerden Mustafa Arslan’la birlikte dün gazetemizi ziyaret eden Murat Saffet Celep, “Mahalleme hizmet için 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde muhtar adayı olmaya karar verdim” dedi.
“Halka hizmet, Hakk’a hizmet anlayışı ile gelecek seçim için değil, gelecek nesiller için çalışacağım” diyen Celep, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“1962 yılında Ortaköy’ün Aşdağul Beldesi’nde doğdum. Çiftçilikle uğraşan bir ailenin ve aynı zamanda 5 dönem muhtarlık yapan bir babanın oğluyum.
Çorum Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum. Askerliğimi Van’da bulunan birliğimiz bünyesinde İran hududunda yaptım.
İş hayatına adım attıktan sonra 4 sene Suudi Arabistan’da bir inşaat firmasında çalıştım. Daha sonra Türkiye Gazetesi bünyesinde çeşitli birimlerde görev aldım. Emekli olduktan sonra Mimar Sinan Camii yanında bulunan Mis Market adlı işyerini alarak 11 senedir esnaf olarak mahallemiz sakinlerine hizmet vermekteyim.
‘Hayırda, hizmette yarışın’ buyuran Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’in tavsiyesine riayet edip halka hizmet, Hakk’a hizmet anlayışıyla, halkımızın teveccüh ve desteği doğrultusunda Mimar Sinan Mahallesi Muhtarlığı’na adayım.
Seçilirsem, Mimar Sinan’a mahallemizde ikamet eden değerli hemşehrilerimizle birlikte hizmet edeceğiz. El ele, omuz omuza Mimar Sinan Mahallesi için çalışacağız. Türkiye çapında benzeri görülmemiş hizmetlerle Mimar Sinan’da ilklere imza atacağız. 
Gelecek seçim için değil, gelecek nesiller için çalışacağım. Allah'ın izni ve takdiriyle, hayır dularınızı ve desteklerinizi bekliyorum.”