İl Milli Eğitim Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıda iyi bir eğitim öğretim yılı geçirdiklerini belirten Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük: “Öğrencilerimizin başarısı, mutluluğu çok önemli. Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılmalarını sağlayalım. Özellikle öğrenci mevcudu fazla olan okullarımızın mutlaka resmi bir kulübü olsun. Belediye gençlik merkezlerimizin kullanılmasına çalışalım. Belediye Başkanımız bize her türlü desteği veriyor.  Okullarımızda kura çekimi ile daha önce yaşanan sorunlar ortadan kalktı. Ders bitimi sonrasında sosyal faaliyetler yapalım. Yabancı öğrencilerimize dil kursları açalım. Dilimizi öğretelim. Okul servis araçlarımızın kontrolü elimizde olsun. İnşaatı biten, devam eden okullarımız  var. İnşallah önümüzdeki yıl normal öğretime geçeceğiz. Birlik beraberlik içerisinde yöneteceğiz. Daha iyi bir eğitim öğretim yılı geçirmemizi diliyor, hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

 Belediye Başkanı Zeki Gül kendisinin uzun yıllar eğitim camiası içerisinde yer aldığını belirterek, öğretmenlik mesleğinin güzel ve önemli bir meslek olduğunu ifade etti.
Gül, “İl Milli Eğitim Müdürümüzün ilimize çok şey kattığına inanıyorum. Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen taleplere imkanlarımız ölçüsünde cevap vermeye çalışıyoruz. Hangi yetkim varsa okullarımız için kullanacağım. Cenab-ı Allah birlikteliğimizi bozmasın.  Tüm arkadaşlarıma yeni eğitim öğretim yılında sağlık, selamet ve başarılar diliyorum.” dedi.     (Haber Merkezi)