FATİH BATTAR
7000 bin metrekarelik mağazası ile bölgenin en büyük mobilya mağazası olan Özlem Max Mobilya’da, yeni düğün sezonu paketleri görücüye çıktı.

2019 yeni sezon koleksiyonunu görücüye çıkaran Özlem Max, düğün sezonunun açılmasıyla birlikte düğün sezonu paketlerinde indirim kampanyası başlattı.

‘Üst kalite, alt fiyat’ sloganıyla yeni sezon düğün paketlerinde bir indirim kampanyası başlattıklarını belirten Mağaza Sahibi Metin Ünal, Türkiye’nin önde gelen firmaların ürünlerinin bulunduğu mağazalarında yatak odasından salon takımlarına, yemek odasından koltuklara, bazadan yatak çeşitlerine kadar yüzlerce üründe cazip fiyat seçenekleri sunduklarını söyledi.

‘Biz her evde farklı bir dünya olduğunu biliyoruz.’ diyen Ünal, bu yüzden tüm yenilikleri takip ettiklerini ve en iyisini sunmaya çalıştıklarını kaydetti. 

‘Mobilyanın Duayeni’ sloganıyla faaliyet gösteren Özlem Mobilya’nın 43 yıl önce, 15 metrekarelik bir mağazada faaliyet göstermeye başladığını hatırlatan Metin Ünal, “Bugün toplamda 7 bin metrekareyi aşan 2 dev mağazamızla müşterilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

Çağdaş konsept, hizmet kalitesi ve zengin ürün yelpazemizle sektörün öncüsü olduklarını ifade eden Ünal, seçkin mobilya ürünlerini aynı çatı altında müşterilerinin beğenisine sunduklarını belirtti.
Özlem Max Mobilya olarak ürün çeşitliliği, tasarım farklılıkları, kalite anlayışı, satış öncesi ve sonrası hizmetleri ile Çorum halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını aktaran Ünal; “Müşterilerimizin beklentilerinin ötesinde yeni ürünler sunulması, dünya standartlarına uygun kaliteli, insan sağlığı ön planda tutulan ürünlerle hizmet vererek, satış öncesi olduğu gibi satış sonrası da eğitimli, bilinçli ve güleryüzlü satış elemanlarımızla tüketicimizin yanı başında ürünlerimizin arkasındayız.” diye konuştu 

Türkiye’nin heryerine adrese teslim satış yaptıklarını anlatan Ünal, “Tecrübeli kadromuz ve kalite odaklı çalışma anlayışımızla Çorum’un yanı sıra tüm bölge illeri ile ülkemizin dört bir yanına hizmet veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Ünal, mağazalarına ulaşım için gün boyu ücretsiz müşteri servisi ve çocuklar için kapalı oyun parkı imkanlarının da bulunduğunu ifade etti.

Düzenledikleri kampanyanın Özlem Galeria mağazasında da geçerli olduğunu vurgulayan firma yöneticilerinden Ali Fazlı Ünal ise, “Benzersiz fiyat ve ödeme seçenekleri içeren kampanyamız hakkında detaylı bilgi almak ve zengin ürün çeşidimizi yakından görmek isteyen herkesi Osmancık Caddesi 1. İstiklâl Sokak ve Samsun Yolu 4. kilometrede hizmet veren mağazalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.