Hafta sonu yapılacak olan yerel seçimler öncesi Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Emine Özten çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi’nin 3 kadın muhtar adayından biri olan Emine Özten, ekibiyle birlikte kapı kapı dolaşarak, hem sorunlarını dinliyor hem de projelerini anlatıyor.

Mahallesindeki sorunların çözümü için kolları sıvayan Emine Özten, muhtar seçildikten sonra hem ihtiyaç sahiplerine yardım götürecek hem de hazırladığı sosyal ve kültürel projelerini hayata geçirecek.

Özten, çalışan, üreten ve başaran kadın bireyler olarak, her alanda olmaları gerektiğine inanarak  31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlerde tüm mahalle sakinlerinden destek bekliyor. “Üreten kadın mutlu kadın, Mutlu çocuk sağlam gelecek, Sanatın ve sanatçının dostu, Sokakta yardıma ihtiyacı olan birileri var” başlıklı projeleriyle dikkat çeken Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Emine Özten’in azaları ise; İlkgül Hatun Kalender (Gül Kalender), Hüseyin Bektaş, Serpil Erol, Hakan Katı, Ayşe Keçeci, Arif Sadeçolak, Meftun Karatepe ve Dinçer Şanlı’dan oluşuyor.