HALİL ÖZTÜRK
Yeni Çorumspor ligin son maçında bugün saat 15.30’da Ankara Adliyespor ile Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stad’ında karşılaşacak. Kırmızı Siyahlılar iç sahadaki yüksek performansını bu maçtada sürdürerek galibiyet ile ayrılmak amacında.

Cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak bu maçta Yeni Çorumspor’da cezalı Yakup ve Kemal ile sakatlığı devam eden Kıvanç forma giyemeyecek. Teknik Direktör Bahri Kaya’nın play-off maçınıda dikkate alarak Adliyespor karşısına değişik bir kadro ile çıkması bekleniyor.

Konuk Ankara Adliyespor ise geçtiğimiz hafta sahasında Bayburtspor’u yenerek düşme hattından çıkmış olsada hala tehlikeyi yakından hisseden takımlardan birisi. Grupta son haftaya altı takımdan ikisinin düşecek olması nedeni ile her takım kazanarak lgde kalmak istiyor. Adliyespor da Çorum’da kazanması halinde ligde kalmayı garantileyecek. Kaybetmesi halinde ise diğer rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Yeni Çorumspor ile Ankara Adliyespor arasındaki bu kritik maçı A Klasman hakemlerinden Antalya bölgesinden Burak Şeker yönetecek. Yardımcılıklarını ise Abdullah Uğur Sarı ve Serdar Soydan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tayfun Sarı.

Editör: Haber Merkezi