Çorum Özel Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi kadrosuna Opr. Dr. Şahatayi Şahin’i ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.
Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünün hastane ve Çorum için önemli branş olduğunu, bu nedenle Opr. Dr. Şahatayi Şahin’i de kadrolarına kazandırdıklarını kaydetti.
Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini vurgulayan Bilgili, “Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Opr. Dr. Bekircan Peksoylu ve Opr. Dr. Şahatayi Şahin olmak üzere deneyimli, alanında uzman ve halkımızın çok sevdiği iki hekimle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.” dedi.
Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Şahatayi Şahin, Çorum Özel Hastanesi'nde hemşehrilerine hizmet vermekten ve hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.


ŞAHATAYİ ŞAHİN KİMDİR?
1966 yılında Çorum’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini Çorum’da tamamladı. Samsun Tıp Fakültesini 1991 yılında bitirdi. Mecburi hizmetini Balıkesir Burhaniye SSK Sağlık Ocağında yaptı. Daha sonra Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirurji (Beyin ve Sinir Cerrahisi) bölümünde ihtisasına başladı, 2000 yılında ihtisasını tamamladı. 2000-2006 yılları arasında Ordu SSK Hastanesinde, 2006-2018 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesinde görev yaptı. 2018 yılında Çorum Özel Hastanesi hekim kadrosuna dahil oldu. Türk Nöroşirurji Derneği ve Eurospine (Avrupa Spinal Cerrahisi) üyesi olan Şahin, evli ve 2 çocuk babası.
Şahin, bel fıtığı, boyun fıtığı, omurga kırıkları, omurga eğrilmeleri, omurga kaymaları, hidrosefali, doğumsal omurga anomalileri, omurilik ve beyin tümörleri, spinal bifida, kafa travmaları, omurga (vertebra) cerrahisi ve sinir sıkışması tedavileri yapıyor.