RECEP MEBET
Toyota yetkili satıcısı Şamlıoğlu Otomotiv’de kampanya fırsatları yeni yılda da sürüyor.

Ocak ayı kampanyası hakkında bilgi veren Şamlıoğlu Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Çoban, “Yeni yılın ilk kampanyasında cazip fiyat avantajları ve en uygun ödeme koşullarını sunmaya devam ediyoruz” dedi.
Kampanyanın detaylarından bahseden Abdullah Çoban, “Kamu bankalarının yerli üretim araçları desteklemek amacıyla başlattıkları finans kampanyasının da 31 Mart tarihine kadar uzatılmasıyla Türkiye'de üretilen Corolla Flame, Corolla Flame X-Pack, Corolla Passion, Corolla Passion X-Pack ve tüm Toyota C-HR modellerine cazip koşullarda sahip olma fırsatı sunuyoruz” diye konuştu.

“Hilux, RAV4 Hybrid, C-HR, C-HR Hybrid, Yaris, Yaris Hybrid ve Yeni Camry Hybrid modelleri de fiyat avantajlarıyla yeni kullanıcılarını bekliyor” diyen Çoban, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Kampanyamızdan yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere takas imkanı da bulunuyor. Aynı zamanda Toyota, yeni devreye aldığı program ile birlikte, 5 yıl veya 100 bin km'ye (hangisi önce dolarsa) kadar uzatılmış garanti de sunuyor.

Benzersiz fırsatlarla Toyota sahibi olmak isteyen herkesi Toyota Şamlıoğlu Plaza’ya bekliyoruz.”