MURAT ÇETİN
CHP Belediye Başkan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Özgür Kılıç gazetemizi ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan’la görüşen Özgür Kılıç, “Bu şehrin en önemli hazinesi sevgi ve kardeşliğidir. Seçimden sonra  da yüzyüze bakacağımızı unutmadan siyaset yapabilmeliyiz.” dedi.

Seçim çalışmaları hakkında bilgi veren CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, kendisi dahil diğer tüm adayların bu şehrin insanı olduğuna ve hizmet için yola çıktıklarına vurgu yaparak, herkesin ağzından çıkacak sözleri, iki kez düşünerek konuşması gerektiğine inandığını ifade etti. 

Kılıç, ziyarette yaptığı sohbette, “Seçimden sonrada bu şehirde yaşayıp yüzyüze bakaçağız. Onun için bu şehre birlik kardeşlik ve sevginin hakim olması gerekiyor. Çorumun tüm vatandaşları gibi diğer adaylar da bu memleketin insanı. Bu şehrin en kıymetli hazinesinin sevgi ve kardeşlik oludğuna inaniyorum ve bunun devamı için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine inanıyorum. Seçimden sonra da yüzyüze bakacağımızı unutmadan herkes ağzından çıkanı iki kez düşünmeli.” dedi.