ENİSE AĞBAL ÜŞÜMÜŞ

Şehit Kabirlerine Dua Kitaplığı Projesi ile takdir toplayan Yılmaz Eren Kabak ve arkadaşları, Şehit Eren Bülbül ve Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın ailelerini ziyaret etti. Şehitlerimiz adına özel hazırlanan hediyelerle aileleri ziyaret eden gençler duygusal anlar yaşadı.

Yılmaz Eren Kabak, Ahmet Kerem, Murat Karakütük, Abdullah Alperen Okumuş ve Berke Ceylan'dan oluşan  Çorumlu gençler ilk olarak Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz'ın Gümüşhane Torullu ilçesindeki babası Hamit Yılmaz'ı ziyaret etti. Şehidimizin kabrini de ziyaret ederek, yaptıkları çalışmaları şehit babası ile paylaşan gençler, şehit babasını çok mutlu etti.

Daha sonra, teröristlerin genç yaşta şehit ettiği Eren Bülbül'ün Trabzon Maçka'daki ağabeyi Emrah Bülbül'ü ziyaret eden gençler, şehitlerimize ve geride bıraktıkları ailelerine büyük bir vefa örneği sergiledi.

Şehitlerimize ve geride bıraktıkları emanetlerine karşı, genç yaşına rağmen gönlünü seferber eden Yılmaz Eren Kabak, dua kitaplığı projesinin yanı sıra, Oğuzlar'da Şehitlik Kütüphanesi oluşturmak için de yoğun çaba veriyor.

Her türlü desteği ve takdiri hak eden bu gençler, gelecek için umut vermeye devam ediyor.