FATİH BATTAR

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde hayata gözlerini yuman, Hasanpaşa Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi Bilişim Bölümü 12. sınıf öğrencisi Gökhan Delibekir için okulda anma töreni düzenlendi. 

12.sınıf öğrencisi Gökhan Delibekir’in ölüm haberi, eğitim gördüğü Hasanpaşa Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi’ni yasa boğdu.

Gökhan için okulda anma programı düzenlendi. Duygu dolu anların yaşandığı programda 19 yaşında hayatını kaybeden engelli genci, sınıf arkadaşları ve öğretmenleri unutmadı.

Sınıf arkadaşlarını kaybeden öğrenciler gözyaşlarına boğulurken, öğrenciler, Gökhan’ın oturduğu masayı Gökhan’ın fotoğrafları ve çiçeklerle donattılar.

Oğlunun sınıfını ziyaret eden acılı baba Zeki Delibekir ve acılı anne Dilek Delibekir, Gökhan’ın arkadaşlarından helallik istedi. Bunun üzerine bazı öğrenciler gözyaşlarına boğuldu.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan anma programında Okul Müdürü Galip Şahin ve Gökhan’ı yakından tanıyan ve oğlu gibi seven Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, duygu ve düşüncelerini paylaştı.

Gökhan’ı oğlu gibi sevdiğini belirten Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, vefat haberinin kendisini derinden üzdüğünü söyledi.

Gökhan ile ilgili anılarını paylaşan Taşkan, Gökhan’ı Cennet’e uğurlamanın hüznünü yaşadıklarını söyledi.

19 yıl boyunca büyük fedakârlıklara katlanarak Gökhan’ın herşeyi ile ilgilinen acılı ailesine başsağlığı dileyen Taşkan, Gökhan için dua istedi.

GÖKHAN’IN DİPLOMASINI ANNE VE BABASI ALDI

Programda sınıf arkadaşları Selim İlgezdi ve Semanur Coşkun da duygu ve düşüncelerini paylaştı. Programın devamında Gökhan için okunan Hatm-i Şeriflerin duası okundu. Ardından Okul Müdürü Galip Şahin, Gökhan’ın diplomasını anne ve babasına takdim etti.

Gözyaşlarının sel olduğu program helva ikramı ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi