EROL TAŞKAN
İtfaiye erinin düğün aracı, itfaiye aracı oldu.

Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde çalışan 5 yıllık itfaiyeci Turgut Musab Özkan’ın kullandığı itfaiye aracının sirenleri bu kez mutluluk için çalarken, yangın ateşini söndürerek insanlara hayat veren itfaiye aracı, bu sefere mutluluk değirmenine su taşıdı. 

Sema Saygın’la hayatını birleştiren genç itfaiyeciyi kahraman mesai arkadaşları da yalnız bırakmadı. Özel izinle hazırlanan düğün aracı ve düğün konvoyu, cadde turunda önce telaşa sonrasında ise tatlı bir heyecana vesile oldu. 

Gelin aracıyla birlikte iki itfaiye aracının da katıldığı konvoy, mutluluk için çaldıkları sirenleriyle tüm dikkatleri üzerlerine çekerken, sirenleri duyup yangın var zanneden Çorumlular, gelin aracı olarak süslenen itfaiye aracının içinde kendilerine el sallayan bir gelinle karşılaştıklarında, genç çiftin mutluluğuna ortak oldular. Trafikte seyreden araçlar genç çifti kornalarla selamlarken, kaldırımlardan el sallayan insanlar da hiç tanımadıkları halde kahraman itfaiyecinin mutluluğuna ortak oldu. 
İtfaiye Müdürü Adil Balcı’nın da şahitlik yaptığı düğün töreni Altınkaya Arena Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.

Genç çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, itfaiye biriminden övgüyle söz ederek, kahraman itfaiyecileri bir kez daha tebrik etti. Aşgın, nikahını kıydığı genç çifte Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve kahve fincanı hediye etti.