CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret etti. Şoförler ve Nakliyeciler Odası'nın ardından Kamyoncular Garajı'na geçen heyet burada da şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya geldi.

Şoför ve Nakliyeci  Esnafı'nın ülkemizde çok önemli bir yere sahip olduğunu ifade eden CHP Çorum Belediye Başkanı Adayı  Özgür Kılıç, kendisinin de şoför camiasında yer alan bir babanın evladı olduğunu söyledi. 

Partiden yapılan açıklamaya göre, seçim çalışmalarını sürdüren CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odasını ve Kamyoncular Garajı’nı ziyaret etti. İlk olarak Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin'i makamında ziyaret eden Kılıç, Çorum'u daha yaşanılabilir bir şehir haline getireceklerini ifade etti. Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; ''Başta CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç olmak üzere bizleri ziyaret eden CHP Çorum Teşkilatına teşekkür ediyoruz'' dedi.
 

ŞAHİN, KILIÇ'IN PLAKA İSTEĞİNİ KIRMADI
Şoförler ve Nakliyeciler Odası ziyaretinde oda personelleriyle de görüşen Kılıç, plaka basım yerini de inceledi. Kendisine ‘Başkan’ yazılı plaka talep eden Kılıç'ı, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin kırmadı ve plaka hediye etti. CHP Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç 'Başkan' yazılı olan plakayı alarak, “Şimdiden başkanlığımızı ilan ediyoruz” dedi. 
Ziyaretin ardından Kamyoncular Garajına geçen CHP heyeti burada şoför ve nakliyeci esnafı ile bir araya geldi. Şoför esnafının sorunlarını yerinde dinleyen Kılıç, Çorum Belediyesini kazandıklarında bu sorunları da mutlaka çözeceklerinin sözünü verdi. 
Kılıç; “Şoför ve nakliyeci esnafımızın sorunlarını biliyoruz. Kazandığımız zaman bu sorunların çözüleceğinden hiç şüpheniz olmasın. Ben burada sizlere vaatler sıralamayacağım. Sizlerin isteklerini dinlemek için geldim. Rabbim nasip ederse Çorum'a güzel hizmetler vermek istiyorum. 6 aydır geziyorum kimseden oy istemedim. Sadece kendimi tanıtıyorum. Rabbim ol derse olur. Bu memlekete faydam olmayacaksa başkanlık makamını Rabbim bana nasip etmesin. Hayırlısıyla olur. Ben buna inanıyorum. Şuna inanın; ben halkın içinde olacağım. 

 

‘MAKAM KAPISINI SÖKECEĞİM’
Vatandaşlar her zaman icraatın ne olacak diye soruyorlar. Şunu özellikle belirtiyim ilk işim makam kapısını sökmek olacak. Oraya cam kapı koyacağım. Her gelen içerde ne olduğunu görsün. Başkan olduğumda ben halkın içinden birisi olacağım. Çocuğumla parkta eğlenmek istiyorum. Yani normal bir vatandaş gibi olacağım. Çünkü makamlar mevkiler geçicidir. Rabbim hizmet etmeyi bize nasip ederse hizmet ederiz. Ondan sonra da görevimiz bittiğinde yine herkesin içinde olacağız. Onun için bizim derdimiz başkan olmak değil memlekete hizmet etmektir. Güzel günler göreceğiz. Mart!ın sonu bahar.” diye konuştu. (Haber Merkezi)