RECEP MEBET - FATİH BATTAR
Avukatlık stajını tamamlayan Talha Mesci dün Çorum Barosu’nda düzenlenen törenle cübbe giydi.
Çorum Barosu Konferans Salonu’nda gerçekleşen ruhsat törenine Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar, Genel Sekreter Av. Yakup Alar, Sayman Av. İbrahim Güleç, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Tuğrul Damar ve Av. Lale Koldaş, Genç Avukatlar Meclisi Başkanı Av. Abdulbaki Kartancı, bazı meslek mensupları ile avukat adayının ailesi ve davetliler katıldı.

 

GENÇ AVUKATA BAŞARI DİLEĞİ
Törende kürsüye gelen Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu Talha Mesci, ‘Avukatlık Yemini’ni yaparak ruhsat aldı. 
Genç avukat adayı ruhsatını Baro Başkanı Kenan Yaşar’dan alırken cübbesini ise staj eğitmenleri Av. Yaşar Okumuş ve Av. Ekrem Sülük’ün elinden giydi.
Baro Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından hediyeler verilen genç avukat, ailesi ve davetlilerin alkışları eşliğinde mesleğe ilk adımını attı.


Törende yaptığı konuşmada avukatlık mesleğine adım atan Talha Mesci’yi tebrik eden Kenan Yaşar, Çorum Barosu olarak tüm meslek mensuplarının yanında olduklarını vurgulayıp başarı dileklerini paylaştı.


783 sicil numarası ile Çorum Barosu avukatları arasında yerini alan Mesci, sevincini ailesi ile paylaşarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ruhsat töreni, düzenlenen kokteylin ardından sona erdi.