M.BURAK YALÇIN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Çorum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile Çorum Barosu Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Programa Çorum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü İl Müdürü Levent Tuzcu, Çorum Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Lale Koldaş, avukatlar ve çok sayıda kadın katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Levent Tuzcu ve Çorum Barosu Kadın Hukuku Komisyonu Başkanı Av. Lale Koldaş Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Günün önemine binaen açıklama yapan Çorum Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü Levent Tuzcu, tarihte ülkemizin kadınlarının zafer yolunda büyük emeklerinin olduğunu belirterek, “Unutulmamalıdır ki, İstiklal Savaşının Nene Hatun’u, Halide Edip Adıvar’ı, Halime Çavuş’u, Ayşe bacısı bizim kadınlarımızdır. Tarihimizde, ülkemizin kadınlarının zafer yolunda büyük emekleri vardır. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak bağlı kuruluşlarımız Kadın Konuk Evi Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından kadınlara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici ve geliştirici çalışmalar yürütmekteyiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi