Çorum Özel Hastanesi güçlü uzman hekim kadrosuna bir yenisini ekledi. Çorum Özel Hastanesi, Ortopedi ve Travmatoloji kadrosuna Opr. Dr. Teoman Başaran’ı ekleyerek hekim kadrosunu daha da güçlendirdi.
Ortopedi ve Travmatoloji bölümünün hastane ve Çorum için önemli olduğunu belirten Çorum Özel Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Bilgili, Çorum halkına kaliteli hizmet sunmayı ilke edindiklerini ve bu doğrultuda yoğunluğu çok fazla olan Orotpedi ve Travmatoloji bölümü için Opr. Dr. Teoman Başaran’ı kadrolarına kazandırdıklarını ifade etti. 
“Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünde 2 hekimle halkımıza hizmet veriyoruz. Kadromuzda Opr. Dr. Ali Aydoğdu ve Opr. Dr. Teoman Başaran olmak üzere deneyimli, alanında uzman ve halkımızın çok sevdiği iki hekimle halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz.


Çorum Özel Hastanesi hızla büyüyor” diyen Gökhan Bilgili, “Çorum halkına hizmet vermekten onur ve gurur duymaktayız. Halkımıza sunduğumuz hizmetler gün geçtikçe kalitesini yükseltmektedir. Ayrıca hastanemiz yatak kapasitesini, hizmet çeşitliliğini ve doktor sayısını arttırarak Çorum’a ihtiyacı olan güzel bir tesis sunmaktadır” dedi.
Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Teoman Başaran ise Çorum Özel Hastanesi’nde Çorum halkına hizmet vermekten gurur duyacağını belirterek, hastanenin güçlü kadrosunda yer almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 
Başaran, halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına doğru şekilde cevap vereceklerini söyledi. 

 

TEOMAN BAŞARAN KİMDİR?
1979 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Diyarbakır’da tamamladı. 1997-2003 yıllarında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. 2004 yılında yine Hacettepe Üniversitesinde Ortopedi ve Travmatoloji bölümünde ihtisasına başladı.
2009 yılında ihtisasını tamamladı. İstanbul Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) askerliğini yaptı. Aynı dönemde İstanbul Acıbadem Hastanelerinde ve Anadolu Hastanesinde çalıştı. 2010-2018 yılları arasında Çorum Devlet Hastanesi ve Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği üyesi. Evli ve 2 çocuk babası olan Başaran iyi derecede İngilizce biliyor.
Opr. Dr. Teoman Başaran, Ortopedi ve Travmatoloji alanında Çorum’da oldukça iyi biliniyor. Travma konusunda uluslararası ileri tedavi eğitimine sahip olup her türlü kaza, düşme, kırık çıkık tedavisi konusunda uzman. Diz protezi, kalça protezi, omuz yırtıkları, spor cerrahisi, tetik parmak sinir sıkışması cerrahisi de yapıyor. Özellikle çocuk hastaların tedavisinde uzman. Kalça çıkıkları için ultrason ve cerrahi tedavi yapıyor. Travmada ileri düzey master derecesi var. Ayak cerrahi, aşil yırtıkları, klavikula kırıkları, diz protezi, diz artroskopi, dirsek kırıkları, proksimal humerus kırıkları, distal radius kırıklarında çalışmaları bulunuyor. Ayrıca tümör cerrahisi ile ilgileniyor. Yakın zamanda ise leğen kırıkları ve tibia kırıkları ile ilgili çalışması yayınlanacak. 

Editör: Haber Merkezi