M.BURAK YALÇIN
Çorum Belediyesi Türk Halk Müziği Gençlik Korosu, vermiş olduğu Bahar Konseri ile Çorumlular’ı mest etti.
Önceki akşam Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen Şef Arif Sadeçolak yönetimindeki Bahar Konseri’ne Vali Mustafa Çiftçi ile eşi Azime Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ile eşi Feyza Aşgın, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, Kültür ve Turizm İl Müdürü Ömer Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan konserde Türk Halk Müziği Korosu birbirinden güzel eserleri seslendirdi.
Konser sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, tüm karo ekibini kutlayarak, “Korolarımız sadece Çorum’un değil ilçelerimizin de korosudur.  İlçelerimizin talepleri doğrultusunda korolarımız ilçelerimizde de konserler verecek. Yaptığımız çalışmalarda Çorum’u bir bütün olarak görecek ve çalışmalarımızı da ona göre yapacağız. Koro Şefimize, koro üyelerimize ve bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Programla ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Vali Mustafa Çiftçi de “Bugün gerçekten hep birlikte güzel ve musiki dolu dakikalar geçirdik. Kulağımızın pası silindi. Türk Halk Müziği koromuzun değerli şefine ve koro üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın program sonunda koro şefine ve koro üyelerine çiçek takdim etti.