MURAT ÇETİN
KOSGEB Müdürü Yusuf Yıldız gazetemizi ziyaret ederek, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la KOSGEB çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. KOBİ'ler başta olmak üzere toplumun tüm katmanlarıyla buluşup, kurum olarak sağlayabilecekleri her türlü desteği toplumla paylaşacaklarını dile getirdi.


Uzman Yardımcısı Tuğçe Tosun Yel ve Bilgilendirme Görevlisi Belgi Cerit'in de hazır bulunduğu ziyarette, KOBİ'lere yönelik başlattıkları yeni bir uygulama hakkında da duyuruda bulunan Yusuf Yıldız, "Her perşembe günü saat 15,00-17,00 arasında bilgilendirme toplantıları düzenleyeceğiz. Kurumlara sağlayacağımız mali kaynak destek bilgilendirmesi yanı sıra, sürdürülebilirlik gerektiren tüm konularda danışmanlık hizmeti sağlayacağız." dedi.


KOSGEB'in KOBİ'lerin yanı sıra, toplumun temel taşı durumundaki STK'larla el ele vererek girişimcilik, desteklemeler ve hayatın her alanına dokunan kültürel konularda da işbirlikleri geliştireceklerini aktaran Yusuf Yıldız, KOSGEB'i hayatın her alanı ve toplumun tüm katmanlarıyla buluşturmakta kararlı olduklarını dile getirdi.
 

Editör: Haber Merkezi