RECEP MEBET
Toyota yetkili satıcısı Şamlıoğlu Otomotiv’de Kasım ayı kampanyası başladı.

Kampanya hakkında bilgi veren Şamlıoğlu Otomotiv Satış Müdürü Abdullah Çoban, “Corolla 1.6 Life’ı lansmana yakın bir fiyatla, Hilux’u ise KDV indirimi ile birlikte çok cazip fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

ÖTV ve KDV indirimine ek olarak tüm Toyota modellerinde cazip iskontolar uyguladıklarını anlatan Abdullah Çoban, sıfır faizli kredi imkanlarının sürdüğünü hatırlattı. Çoban, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

“Kasım kapyamız dahilinde, yürürlüğe giren yeni ÖTV ve KDV düzenlemesiyle birlikte kaçırılmayacak avantajlar sunuyoruz. Özellikle dünyanın en çok tercih edilen otomobili olarak erişilmesi güç bir rekorun sahibi olan Corolla'lar ve ‘durdurulamaz’ kimliği ile her türlü yol şartlarının üstesinden başarıyla gelen Hilux'lar çok avantajlı fiyatlar ile kasım ayı kampanyasındaki yerini aldı. Ayrıca ‘0’ faiz avantajı da yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat sağlıyor.

Hurda teşviği ile birlikte Corolla 1.6 Life modeli yeni ÖTV düzenlemesi sonrasında aracın lansman fiyatına yakın bir fiyatla Kasım kampanyasında öne çıkıyor. Yeni KDV düzenlemesiyle birlikte 2017 yılının en çok tercih edilen pick-up'ı olan Hilux modelinde ise yüzde 14'e varan fiyat avantajı sunuluyor. Buna ek olarak Hilux 4x2 Adventure MT modelinin anahtar teslim fiyatında da indirim bulunuyor. 
Tüm RAV4 Hybrid modellerindeki indirim de Kasım kampanyasını benzersiz kılıyor. Kampanyada; Auris Hybrid, Auris, Yaris, Yaris Hybrid, C-HR ve Toyota C-HR Hybrid de indirimler sürüyor.

Kasım ayı kampanyasında; 2018 model Auris, Auris Hybrid, Auris TS Hybrid, C-HR benzinli ve RAV4 Hybrid'lerde 12 ay ‘0’ faiz avantajı da yer alıyor. 2018 model Hilux, Corolla benzinli, Yaris ve Yaris Hybrid'lerde de 12 ay ‘0’ faiz imkanı bulunuyor.
Düşük faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Kasım kampanyasından yararlananlar için markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenlere takas imkanı da sunuyoruz.
Kampanya fırsatları hakkında detaylı bilgi almak ve avantajlardan faydalanmak isteyenleri Toyota Şamlıoğlu Plaza’ya bekliyoruz.”