Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, yarın gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimlerinin huzur ve kardeşlik ortamında geçmesi temennisinde bulunurken, Çorum halkından sandığa gitmeleri ve tercihlerini yapmalarını istedi.

Yazılı basın açıklaması yaparak, CHP Adayı Özgür Kılıç başta olmak üzere tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileyen Hasan Eray Tüfekçi, "1 Nisan sabahı kazanan Çorum olsun. Kardeşlik ve barış havası daim olsun" dedi.

Çorum'da yapıcı, olgun ve düzeyli bir seçim çalışması yürütmeye gayret gösterdiklerini ifade eden CHP İl Başkanı Tüfekçi, bu süreçte kimseyi kırmak, ötekileştirmek gibi bir amaçlarının olmadığını dile getirerek, "Biz Çorum'un tüm renklerini çok seviyoruz. Bir arada ve barış içerisinde yaşama kültürümüzü bozmak isteyenlere fırsat vermedik ve bundan sonra da vermeyeceğiz. Kin tutmak bize yakışmaz. Kardeşçe yaşayacağız. Kol kola, omuz omuza mücadele edeceğiz. Açlığa, yoksulluğa karşı demokrasi çıtasını yükseltmek için CHP teşkilatları olarak var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.
 

‘KAZANAN ÇORUM OLSUN’
Bugüne kadar insanları şu partili veya bu partili diye ayırmadıklarının altını çizen Hasan Eray Tüfekçi, siyaset yapmayan ve kararsız seçmenlerden tek istediğinin siyasi ayrımlara göre değil de hizmete ve adayların profillerine göre oy vermelerini istediğini kaydetti.

Farklılıkların bir renk olarak kaldığı sürece kıymetli olduğuna dikkat çelen Tüfekçi, "Bizim tek derdimiz ve gayemiz dertlere derman olmaktır. Güzel vatandaşlarımızın gündelik hayatına ilişkin çözümler sunmaktır. Biz gülersek herkes güler. Bu temennilerle 31 Mart yerel seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kazanan Çorum olsun" şeklinde konuştu.