M.BURAK YALÇIN

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, renk ayrımı yapmadan güzel hizmetler yapacaklarını belirterek, “Dün olduğu gibi yarın da uyum içinde çalışıp var gücümüzle Çorum'a hizmet edeceğiz” dedi.

İl Genel Meclisi Nisan ayı ikinci toplantısını bugün gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Mehmet Bektaş başkanlığında gerçekleşen toplantı açılış yoklaması ile başladı.

Yoklamanın ardından gündem dışı konuşmaların yapılmasına geçildi.

AK Parti Grup Başkanvekili Ünal Nalçacı, CHP Grup Başkanvekili Yıldız Bek, MHP Grup Başkanvekili Sadık Aşık ve İYİ Parti Sungurlu İl Genel Meclisi Üyesi Ercan Şahin, eski başkan Osman Günay’a 2 yıllık süreç içerisinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

BEKTAŞ: OSMAN GÜNAY MÜTEVAZİ KİŞİLİĞİ İLE ÖRNEK OLDU

Meclis Başkanı Mehmet Bektaş da Osman Günay’ın mütevazi bir kişiliği ve iyi niyetli tavrı ile her zaman örnek olduğunu belirterek, kendisine oy veren, vermeyen bütün meclis üyelerine teşekkür etti.

‘RENK AYRIMI YAPMADAN HİZMET YAPACAĞIZ’

Makamların geçici olduğunu dile getiren Mehmet Bektaş, “Bugün bensem yarın bir başkasının görevi devralacağını biliyorum. Meclise ilk geldiğim gün söylediğim gibi önemli olan renk ayrımı yapmadan güzel hizmetler yapmaktır. Bunun için Hacı Bektaş-ı Veli'nin dediği gibi bir olmaya, iri olmaya, diri olmaya, Yunus Emre'nin söylediği gibi yaradılanı yaradandan ötürü hoş görüp sevmeye devam edeceğiz. Dün olduğu gibi yarın da uyum içinde çalışıp var gücümüzle Çorum'a hizmet edeceğiz. Bu hususta inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

BEKTAŞ’A ÇİÇEK, GÜNAY’A PLAKET

Konuşmaların ardından Mehmet Bektaş, Osman Günay’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. AK Parti Grup Başkanvekili Ünal Nalçacı da grubu adına Bektaş’a çiçek takdim ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Toplantıda Turizm Komisyonu Başkanı Gürbüz Özel de tarihi eserlerle ilgili hazırladıkları komisyon raporunu meclisin bilgisine sundu.