Murat ÇETİN

Vali Mustafa Çiftçi, gazetemize iade-i ziyarette bulundu. Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan'la görüşen Vali Mustafa Çiftçi, "Bu bir gönül ziyaretidir." dedi.
İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu'nun da yer aldığı ziyarette, genel ve yerel konular üzerine sohbet eden Vali Mustafa Çiftçi, Çorum'a gelmezden önce Çorum'la ilgili çok olumlu kanaatlerinin olduğunu, Çorum'da göreve başlamasıyla birlikte, umduğundan daha güzel ve daha huzurlu bir Çorum'la karşılaşmış olmanın memnuniyetini yaşadığını dile getirdi. 

Çorumlu'nun kendisine karşı gösterdiği yakın ilgi ve samimiyetten dolayı da memnuniyetini aktaran Vali Çiftçi, "Aslolan Çorum'dan ayrılırken geride bırakacağımız sevgi ve muhabbet olacaktır." diye konuştu. 

Vali Mustafa Çiftçi'ye, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ'a ve Emniyet Müdürü Murat Kolcu'ya ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür etti.