FATİH BATTAR

Yaklaşık 7 ay önce Çorum’a Vali Yardımcısı olarak atanan ve hem valilik çalışanlarının hem de Çorum halkının sevdiği Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan’a doğum gününde valilik çalışanları sürpriz yaptı.

Son kararname ile Ankara’ya Vali Yardımcısı olarak atanan Vali Yardımcısı Ayhan Özkan’a, Çorum’dan ayrılışı öncesi valilik çalışanları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Valilik Toplantı Salonu’nda valilik personeli ile vedalaşan Özkan’a valilik çalışanları sürpriz doğum günü kutlaması yaptı. Yapılan sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Özkan, kendisi için hazırlanan pastadaki mumu üfledi ve pastayı kendi elleri kesti ve personeli ikram etti.

Yapılan sürpriz karşısında duygulanan Özkan; “Valilikteki çalışma arkadaşlarımızdan unutulmayacak bir sürpriz. Doğum günümüzü unutmamışlar. Nezaketlerine ve güzelliklerine teşekkür ediyoruz. Bu güzelliklerden sonra Çorum'dan nasıl ayrılacağız, bilemiyorum.” dedi

Özkan’ın sürpriz doğum günü kutlamasına Malatya’ya tayini çıkan Vali Yardımcısı Turgay Gülenç, Konya’nın bir ilçesine ataması çıkan Vali Yardımcısı Coşkun Doğan, valilik birim müdürleri ile valilik çalışanları katıldı.