Çorum Belediyesi’nin, Mahalle Buluşmaları kapsamında mahalle sakinlerinden gelen talepleri anında yerine getirdiği belirtildi.

13 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilen Çepni Mahallesi buluşmasında taleplerini dile getiren vatandaş, talebinin hızlı bir şekilde yerine getirilmesinden dolayı Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür etti.
Belediye Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Necip Fazıl Kısakürek Gençlik Merkezinde yapılan Çepni Mahalle buluşmasında Çelik 12. Sokakta ses sistemi ve hafriyat atıklarının temizlenmesi taleplerini dile getiren Yusuf Koca isimli vatandaş taleplerine bu kadar hızlı sonuç alınmasından duyduğu şaşkınlığı gizleyemedi. Talebinin bu kadar çabuk bir sürede hızlı bir şekilde cevap bulmasından dolayı Başkan Aşgın'a teşekkür eden Yusuf Koca, “Çepni Mahalle buluşmasında Çelik 12. Sokakta ses sistemi olmadığını ve buraya hafriyat atığı döküldüğünü dile getirdim. Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın, hemen ilgili birim müdürlerine talimat verdi. Ertesi gün burada inceleme yaptılar ve ses sistemini bağladılar. Bir yandan da buradaki hafriyat atıklarını temizleyeme başladılar. Ben 5 yıldır bunu talep ediyordum ama bir çözüme ulaştıramamıştık. Bu kadar hızlı bir şekilde geri dönüş aldığımız için çok mutlu olduk. Belediye Başkanımıza ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Mahalle buluşmalarının ne kadar önemli olduğunu gördüklerini ifade eden Yusuf Koca, "Geldik derdimizi anlattık. Hemen ertesi günü çözüm bulduk. Ses sistemimiz takıldı, buradaki pislikler, atıklar temizlendi ve yollarımızdaki çukurlar dolduruldu. Başkanımızdan Allah razı olsun." diye konuştu. 

Editör: Haber Merkezi