MURAT ÇETİN
İlim Yayma Mezunları VEFADER Ankara Temsilcisi hemşehrimiz Avukat Fatih Maden, aynı günde iki büyük organizasyona imza attı. Hacı Bayram'da tarihi bir konağı dernek merkezi olarak hizmete açan Maden, aynı günün akşamında da yoğun bir katılımla bu sene 7'ncisini düzenlediği Geleneksel İftar Buluşması'na ev sahipliği yaptı. 

Önceki gün ikindi namazının ardından Hacı Bayram'da gerçekleştirilen Vefa İlim Yayma Mezunları Dernek Merkezi'nin açılış töreni gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bilal Erdoğan, Altındağ Belediye Başkanı hemşehrimiz Doç. Dr. Asım Balcı, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediye Başkan Yardımcıları Lemzi Çöplü, İsmail Yağbat, İDP Sözcüsü Doç. Dr. Zekeriya Işık ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende, tarihi konak dualarla hizmete açıldı.

Aynı günün akşamında Gölbaşı Vilayetler Evi'nde düzenlenen 7. Geleneksel İftar Buluşması, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bilal Erdoğan,  AK Parti Grup Başkanvekili Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çorum AK Parti Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Taşkan, çok sayıda bürokrat ve siyasinin katıldığı gecede, ev sahipliğini başarıyla gerçekleştiren Vefader Ankara Temsilcisi Avukat Fatih Maden, yaptığı açılış konuşmasıyla tüm misafirlerine katılımları için teşekkür etti. 

Bilal Erdoğan ve Gençlik Spor Bakanı Kasapoğlu da Maden'e ev sahipliği için teşekkür ettikleri konuşmalarında Vefader'le ilgili değerlendirmelerde bulundular.

Editör: Haber Merkezi