FATİH BATTAR

Çorum Belediyesi tarafından Bahçelievler ve Gülabibey mahallerine yapılan Kültür Merkezleri’nin yapımı tamamlandı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Belediye Başkanı Zeki Gül; “Projelerimizi bir bir tamamlıyoruz. Bahçelievler ve Gülabibey Kültür Merkezlerimizin yapımını tamamladık. İnşallah en kısa zamanda kıymetli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız.” dedi

GÜLABİBEY KÜLTÜR MERKEZİ

Toplam kapalı alanın 1229 metrekare olan Gülabibey Mahallesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nin 1861 metrekarelik bir alan üzerine inşa edildi.  2 milyon 23 bin TL’ye mâl olan merkezin alt katı gençlik merkezi olarak hizmet verecek.

BAHÇELİEVLER KÜLTÜR MERKEZİ

2 bin metrekare bir alana sahip olan Bahçelievler Kültür Merkezi’nin ise her bir katı 775 metrekare. Toplamda 1550 metrekarelik kapalı alandan oluşuyor. Kadın ve Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi zemin ve birinci kat olmak üzere 2 kattan oluşuyor. Zemin katımızda, derslikler, bilgisayar sınıfı, mutfak, atölye ve mescit bulunuyor. Birinci katta ise, aerobik ve kondisyon merkezi bulunuyor. Dikiş atölyesi, müzik atölyesi, görevli odaları, toplantı salonu gibi birçok alan da birinci katta yer alıyor.  Kültür merkezinin maliyeti ise 2 milyon 700 bin TL.

Editör: Haber Merkezi