FATİH BATTAR
Çorum'da üçüncüsü düzenlenen Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya ve El Sanatları Festivali’nde Türkiye'nin farklı illerinden yöresel ürünler sergileniyor. Atlas Fuarcılık tarafından düzenlenen festivalde, Anadolu’nun yöresel ürünleri, tatları ve el sanatları sergileniyor.  TSO Fuar Kompleksi’nde 12 Ekim Cuma günü başlayan festivale, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen firmalar ürünlerini sergiliyor. Fuara katılan firmalar illerinin pastırma, sucuk, cağ kebabı, fındık, pestil, künefe ve kaymak gibi yöresel ürünleri, Çorumluların beğenisine sunuluyor.
Cuma günü başlayan festivale vatandaşların ilgisi büyük oldu. Türkiye’de lezzetleri tanımak ve tatmak isteyen vatandaşlar, fuara akın etti. Fuarın çok güzel geçtiğini aktaran vatandaşlar, fuarın her sene düzenlenmesi gerektiğini söylediler.
Fuara yoğun bir katılım olduğunu ve bundan dolayı çok memnun olduklarını ifade eden firma yetkilileri ise, fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.
 Öte yandan 21 Ekim Pazar gününe kadar devam edecek olan fuar her gün 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.