Mağlubiyet değil ancak bu kadar bireysel hatalar sonucunu sezonun ilk yenilgisini almak gerçekten çok can atıyor. Her zamanki gibi kötü başladığımız maçta bireysel hata sonucunda mağlup duruma düşüyoruz. Sonrasında toparlanıyor ve tek kale maça çeviriyoruz. Hele ikinci yarıya öyle bir başlıyoruz ki baskı kuruyor golü buluyor moralleniyor tam maç bizim derken hop kulübeden iki hamle ve adeta maçı elleri ile rakibe teslim eden bir teknik heyet.

Bu giriş kısmının ardından maça gelecek olursak. Afyonspor rakibin gücünü bilerek oyuna başladı. Bu yarıda orta sahada topa sahip olmakta zorlandık bir tek sağ kanattan Suat'ın getirdiği toplarla etkili olduk bunlardan birinde Sinan mutlak golü kaçırdı.

Maç ortada giderken kaleci Bayram'ın inanılmaz hatası sonucunda gelen ev sahibi takımın golü ile mağlup duruma düştük. İlk yarının kalan bölümünde topa sahip olsak da pozisyon bulmakta zorlandık.

İkinci yarıya ise çok farklı başladık ve rakibe baskı kurarak sağlı sollu ataklarla etkili olmaya başladık. Erken gelen beraberlik golünün ardından galibiyet için yüklenirken 65. dakikada yedek kulübesinde teknik heyet öyle garip iki hamle yaptı ki buna Afyonspor teknik heyeti bile şaşırdı.

Bu dakikadan itibaren gazı kaçan gazoz gibi orta sahayı boş bulan Afyonspor kontrolü eline geçirdi. Kalan bölümde rakip kameye gitmekte zorlanırken ev sahibi takım ise etkili ataklarla galibiyet golünü aradı kaleci Bayram goldeki hatasını telafi etmek istercesine kurtarışlar yaptı.

65. dakikada yapılan değişikliklerin ardından Mert hoca 90+2. dakikaya kadar kelimenin tam anlamı ile bizim izlediğimiz gibi kulübeden izledi. Kulübede yanında orta saha özelliği yüksek ve ilk maçta on birde başlattığı iki Atakan otururken ancak takım mağlup duruma düştükten sonra üç dakika kala aklına değişiklik geldi. Bu noktada söylenecek tek şey var günaydın hocam maç gitti elimizin içinde sizde buna seyirci kaldınız

Evet inanılmaz bireysel hatalar yaptık eve belli bölümlerde çok güzel futbol oynadık ancak bunlara puan vermiyorlar ki. Hedefe giden yolda deplasmanda alınan her puan önemli. Böyle bir maçta son dakikaya 1-1 berabere girmişken orta sahayı böyle boşaltmak hangi mantıkla yapıldı gerçekten çok merak ediyorum. Hadi Mert hoca görmedi teknik heyetin diğer isimleri buna neden sessiz kaldı. 25 dakika çöken ortaya sahayı görüp neden uyarıda bulunmadılar.

Bu takım tabi ki sonuçta mağlup olacaktı. İnsanın içini açıdan böyle bir takıma ve böyle bir futbol oynadığı maçta yenilmesi oldu.

Henüz ligin beşinci maçları oynandı ve önümüzde uzun bir maraton var. Bu takım grubun en güçlü kadrosuna sahip. Fakat bu kadar tecrübeli bir kadronun yapmaması gereken hataları inşallah bu maçta yapmış oluruz.

Bizim için önemli olan bu maçtan gerekli derslerin çıkarılması. Gerek saha içindeki futbolcular gerekse yedek kulübesindeki teknik heyet maçı tekrar izlediğinde yaptıkları hatalar görür ve bunlardan gerekli dersleri çıkarırlar.

Takımın ve şehrin havaya girmesi için bu hafta sonu Batman maçı çok önemli, Ardından bay geçeceğimiz ligde zirveden kopmamak ve moralleri düzelmek adına kazanmak tan başka şansımız yok. Kadro kalitesi olarak aramızda çok fark var ancak bunun her maç işe yaramadığını Afyon da gördük. O yüzden camia olarak uyarımızı yapacağız kırmadan dökmeden ancak değerimize de sahip çıkacağız.

Bu arada bu uzak deplasman maçında yaklaşık 250 kadar taraftar giderek takımlarına verdikleri muhteşem destekten dolayı kutluyorum. Bu arada son olarak taraftar ile takım arasındaki bağında iyi olmadığını söylemek istiyorum,. Devre arası takımı çağırıyor kimseden tık yok. Deplasmanda beraberlik golünü atıyoruz sahadaki sevinci bakıyorsunuz hepsi birbirinden kopuk. 20 metre kale arkasında deplasmana gelmiş taraftarın var onların tarafa gidip sevinmeyi bile beceremedik.