İskilip Belediye Meclisi’nin Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. Meclis gündemindeki maddeler tüm üyelerin oy birliği ile kabul edilerek yürürlüğe girdi.


Gündem dışı konuşmalarda belediye meclis üyelerini bilgilendiren İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma, kale surlarının restorasyonu ve aydınlatılması çalışmasının devam ettiğini, 29 Kasım 2018 tarihinde İskilip Şehit Mikail Kaya Şehir Stadyumu’nun çim sahadan sentetik sahaya çevrilmesi ihalesinin yapılacağını, 4 Aralık 2018 tarihinde de İskilip Meslek Yüksekokulu yeni bina inşaatının tamamlama ihalesinin gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Recep Çatma Toprak Mahsulleri Ofisi’ne yeni silo yapımına da 2019 yılına girmeden başlanacağını ifade etti.


Belediye Başkanı Recep Çatma  “Her zaman uyum içinde çalıştığımız ve önemli projeleri gerçekleştirdiğimiz belediye meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, oy birliği ile aldığımız kararların İskilip’imize ve hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Editör: Haber Merkezi