AK Parti İskilip Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Yabacıoğlu, İskilip'in 14 mahalle muhtarını ziyaret etti. 
İskilip'te mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret eden Yabacıoğlu, mahallelerin sorunları, İskilip'in sorunları ve halkın talepleri noktasında muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. 

 

‘İSKİLİP’E HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIM’
Yapılan açıklamaya göre, muhtarlarla yaptığı görüşmelerde uzun yıllar kamu görevlerinde edindiği birikimini Çorum belediye başkan yardımcılığı ile pekiştirdiğini ve bu tecrübelerini İskilip'in gelişip güzelleşerek hak ettiği yerde olması için kullanmaya talip olduğunu belirten Yabacıoğlu, "Kamu görevinde uzun yıllar çalıştım. Görev yaptığım yerler ve mevkilerde edindiğim tecrübe ve birikimi memleketim İskilip'e hizmet için kullanmaya talip oldum. İskilip'in sorunlarını çok iyi biliyorum, nasip olursa bu sorunlara hızlı bir şekilde eğilerek İskilip için hayırlı hizmetler yapacağız" dedi.

 

‘İSKİLİP’İN EVLADI İSKİLİP’E ADAY’
Muhtarlar, Yabacıoğlu'na İskilip'te aday adayı olmasının halk tarafından olumlu karşılandığını, vatandaşların "İskilip'in evladı, bizleri ve belediyeciliği bilen bir aday çıktı" ifadelerini kullanarak memnuniyetlerini dile getirdiklerini söyledi. Yabacıoğlu'nun ziyaretine gittiği mahalle muhtarları, AK Parti yetkililerine halkın bu doğrultuda taleplerini ilettiklerini ve Yabacıoğlu'nu belediye başkan adayı olarak görmek istediklerini ifade ettiler

 

‘İSKİLİP’E TECRÜBELİ VE BİRİKİMLİ BİR BAŞKAN LAZIM’
Vatandaşlarla sürekli diyalog halinde olduklarını belirten mahalle muhtarları, İskilipliler’in, İskilip'in sorunlarına eğilecek, İskilip sevdalısı, belediyecilik hizmetleri konusunda tecrübeli ve birikimli bir belediye başkanı görmek istediklerini ifade ettiler. 

Editör: Haber Merkezi