İskilip Kaymakamlığı öncülüğünde kurulan olan Yerel Eylem Grubu  Derneği tarafından “Yerel Kalkınma Stratejilerinin Hazırlanması Projesi” ile ilgili Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.


Toplantı öncesinde TKDK İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer ve Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Bayram Aslan İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan’ı makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdiler.


Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya İskilip Kaymakamı  Bayezit Bestami Alkan, TKDK İl Koordinatörü Mustafa Mansur Yalvaçer, Ödeme Talep İşlemleri Birim Amiri Bayram Aslan, Belediye Başkan Vekili Fatma Selvi, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve esnaflar katıldı.
Açılış konuşmasını Kaymakam Alkan’ın yaptığı toplantıda AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen IPARD Programı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığı ile Yerel Kalkınma Stratejilerinin Hazırlanmasına Teknik Destek Projesi olan LEADER Yaklaşımı ve süreci hakkında bilgi verilerek İskilip için hazırlanacak olan Yerel Kalkınma Stratejisi ile ilgili katılımcılarla karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.  

Editör: Haber Merkezi